Къде ли са парите от кантрабандата?!

Не са в партийните касички, не сааа...

  • clock 21 юни 15:36
  • 699
Анализи / Коментар на деня Къде ли са парите от кантрабандата?!

Автор: Аделина Делийска

Парите от контрабандата, които будните ни митничари и охранители „събират” неуморно в най-новата ни история щели да се влагат в иначе дупчасалите като швейцарско сирене пътища на Северозапада.

Занемарата по шосето за Брегово например пък е такава, че посред него растат бурени, а смоци се припичат на спокойствие...

И понеже обещанията на премиера ни Бойко Борисов хич не са като тези на образователната министърка Меглена Кунева, демек от ден до пладне, трябва да се запомнят и запишат със златен курсив в аналите за бъдните поколения.

Случи се при поредният му обход по шосетата на републиката – този път в Димово на път за Видин. Едни гърди пред него отдясно вървеше и министър Лиляна Павлова. По негов си тертип и този път Борисов не пропусна да отбележи, че летоброенето в политическия, обществения и най-вече в строителния живот на България датират откакто той изгря на хоризонта.

Затова натърти, че, ако всяко предишно правителство е построило по един път, докато е управлявало в мандата си, сега в бюджета щяло да има средства за по-високи заплати и пенсии. Още, че Северозападна България е една прекрасна част от страната, но за съжаление е изоставена.

Да се знае – преди неговото премъдро ръководство.

„Има ли път, ще дойдат инвеститорите. Направим ли детските градини и училищата, ще останат и младите хора”, коментира тези иначе простички процеси премиерът. С това свое изявление той затвори устите на неверниците и зложелатулите му, че парите от контрабандата били изтичали в правилни партийни касички. Ама не, ние хич не вярваме ...

Коментари