Жените унищожиха мъжете

  • clock 14 февруари 12:51
  • 715
Анализи / Медиите Жените унищожиха мъжете

Наближава 14 февруари и отново ще трябва да поговорим за истинските мъже и защо никога не са близо, когато средностатистическата жена осъзнае, че сексът за една вечер не може да помогне с откриването на постоянен партньор. Бихме могли да обясняваме защо все по-често се оказва, че нормалното мъжко същество изчезва. О да, смятаме да обвиним всяко нежно същество, което промени сексуалните предпочитания, а с тях и предлаганото мъжко внимание. Обикването на метросексуалността превърна нормалния мъж в парфюмирано, обезкосмено същество с глас, който напомня много на гремлините, преди да бъдат нахранени през нощта. Вместо силни хора с характер и нормална визия, модерният мъж се превръща в копието на куклата Кен, просто е заменил мускулите с тлъстини, ала маниерите остават същите.

Обезкосмяването

Футболистите го правят, тенисистите - също. Премахването на всяко излишно косъмче е напълно достатъчно, за да изглеждате по-атлетичен и на плажа да привличате погледите, докато се мажете с лъскавото чудо. Това би могло да бъде валидно и за нас, ако не разполагахме с една единствена коремна плоча. Някои зони биха могли да бъдат премахната (голото гардже винаги ще е на мода и изглежда по-голямо), но свещената война срещу бради, вежди, крака и дори зоната около ремуса, са доказателство, че човекът е отишъл твърде далеч. Трагедията е завършена, когато младежите започнат да си купуват епилатори, Ботев би се гордял с тях.

Маникюрът

От много години се смяташе, че това е женският рай - дамите се събират с три тона боя и започват да имитират Пикасо върху ноктите си. Ацетоновите опиати са достатъчни, за да изгубите съзнание. От всички абсурдни и ненужни професии, маникюристката трябва да получи Нобелова награда за бизнес идеята на века. Всеки път, когато оставите жена си във фризьорския салон, една девойка седи и се труди върху нотките си така, сякаш присажда сърце. Осъзнаваме, че някои жени имат официален повод и искат да бъдат съвършени от всички страни, това е тяхно право, ала не можем да разберем какво прави там един 20-годишен амиго, който след процедурата ще отиде да копае домати. Единственото условие за мъжа е да ги изрязва на време, за да не напомня на кралския орел и да маха мръсотията под тях. От 30 години не сме използвали заздравители и други абсурди и не смятаме, че са необходими изобщо! Провалили сте се като родител, ако детето Ви поиска пари, за да отиде на маникюр! Дори няма да слушаме оправданията!

Прическата

Истинският мъж има точно 3 прически: на път, без път и нищо друго освен пътя. Всяка следваща интервенция само доближава заблуденото същество до метросексуалността. Джон Траволта направи тази грешка в "Брилянтин" и никога повече не посегна към гела, докато метросексуалното постоянно прави възстановка на чернобилски реактор върху главата си. След като казармата беше премахната, познанията за мъжката прическа бяха окончателно изгубени. 70-те и 80-те ни дадоха най-доброто, което можехме да искаме - дълги коси, с които да се сещаме за любимите рок групи и петелът, както и добрата стара паница.Английските учени установиха, че гелът е изключителен убиец на тестостерон и вече започваме да вярваме. Те предсказаха, че и дъвченето на дъвка намалява шансовете за лицево окосмяване и бяха прави, просто се случи с около 15 години по-късно!

Освинването

Не искаме да бъдем крайни, но никога не сме разбирали мъжкото съсловие, чието единствено хоби е яденето. Нашата маса е достатъчна, за да залепваме 2 винетки на предното стъкло или да купим една за камион - при нас е ген, ала при другите е чисто плюскане. Фактът, че светът стана по-толерантен с пълните хора не премахва евентуалните заплахи от сърдечни проблеми и диабет. Злобните шегички бяха груби, но имаха положителен ефект и евентуално изпращаха повелителя на кухнята в залата, където се каляваше волята - дори Азис тръгна на фитнес. Толерантността ще завърши в аптеката, болницата или при д-р Енчев за липосукция. Изборът е ваш!

Женствените маниери Когато един мъж подтисне тестостерона си, започне да говори нежно и да чупи китката, шансовете за омъжването му се увеличават в геометрична прогресия.Кой изобщо предложи на мъжете да се държат като жени? Кой им даде балсама за устни, кремчетата и тоновете гел? Дънките станаха все по-тесни и по-тесни, анцузите се превърнаха в официално облекло, а дъното им стига до глезените. Подобно недоразумение не може да се превърне в пълноценен партньор на една жена - в най-дивите фантазии може да е най-добрата приятелка. Дори няма да говорим за структурата от пилешки криви крака, шкембе и оскубани вежди.

http://men.hotnews.bg

Коментари