Fibank представи своята специална програма Smart Lady, насочена към жените в бизнеса

  • clock 09 март 15:53
  • 362
България / Икономика Fibank представи своята специална програма Smart Lady, насочена към жените в бизнеса

На стилна работна закуска Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своята специална програма, насочена към жените в бизнеса.

„Целта, която банката иска да постигне с нея, е да се утвърди като успешен бизнес партньор на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е запазена територия само за мъже.“ Това заяви г-жа Севдалина Василева, Изпълнителен директор на Fibank, при представянето на програмата.

Името на програмата е Smart Lady. Тя дава не само възможности за кредитиране, но включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите подкрепа, сигурност и спокойствие. Кандидатстването по европейски проекти също е застъпено, като тук Fibank предлага на дамите не само консултиране и изготвяне на пълната документация за кандидатстване, но и последващо финансиране за реализацията на проекта при неговото одобрение.

Към програмата Smart Lady се предвиждат и редица допълнителни привилегии като едно от най-големите са двете специално разработени застраховки – „Здраве“ и „Спокойствие“, които се предлагат съвместно с FiHealth Застраховане.

С тази специална програма екипа на  Fibank пожелава весел празник на всички дами.

 

Коментари