14-годишно украинско девствено момиче изнасилено в Слънчев бряг

14-годишното момиче пристигнало преди броени дни у нас на море.

  • clock 29 юли 11:27
  • 12105
България / Крими 14-годишно украинско девствено момиче изнасилено в Слънчев бряг

Страшно посегателство над украинско дете е извършено в курортния комплекс Слънчев бряг. Изрод е душил и пребил детето на плажа в близост до "Какао бийч" в сряда през нощта. Новината потвърдиха от бургаската полиция, пише в. "Телеграф".

14-годишното момиче пристигнало преди броени дни у нас на море. То било с група свои съученици, които се движели с придружител. Във фаталната вечер цялата група излязла на разходка близо до хотела, който се намира на метри от плажната ивица.

"Отговорникът на групата не можа да обясни как не е видял кога и как е изчезнало момичето. Предполагаме, че е слушало музика от близката дискотека, разсеяло се е и е престояло на пясъка с часове. Сигналът за изнасилването е подаден в 1 ч. след полунощ", коментираха криминалисти, цитирани от "24 часа".

Детето било нападнато в гръб. Нерезът му нанесъл няколко удара в главата и тялото, за да не се съпротивлява много, след което го завлякъл в близките храсти.

"Душил е момичето жестоко. По цялата му гушка има синини, отоци. Същото е състоянието на ръцете и краката му, борбата е била жестока.", обясниха лекари, които са прегледали жертвата. По думите им украинката е била девствена преди нападението. Ченгетата пък допълниха, че половото сношение е било брутално.

"Виждали сме много подобни случаи, но този се отличава с жестокостта си", смятат разследващи.

На място няма камери, нито свидетели. Никой не е чул виковете на детето, тъй като децибелите на дискотеката заглушавали всичко.

Коментари