Държавата, в която българите нямат шанс

Европа плаща. ГЕРБ черпи.

  • clock 22 август 14:03
  • 10148
България / Крими Държавата, в която българите нямат шанс
Заливат ни новини за това колко и какви мигранти прииждат у нас. Затрупват ни с невярна и безполезна информация, а след това смеят да ни налагат отношение към случващото се. И все по- често ушите Ви ще тръбят за инцидентите, причинени от мигранти. И все по- усилено ще Ви повтарят, че все пак  има период на интеграция и това е нормално.
Европа се крепи на това.
Европейският съюз зависи от това гражданите му да вярват, че тази интеграция е възможна.
Е, не е!
И България веднъж да оглави една класация – първенци сме в примера за това! Ако европейците се заблуждават, че е напълно възможно да заживеят равноправни в обществото, то ние можем да им покажем реалния резултат. Реалният. Единственият.
 

Късно в петъчната нощ в Ловеч се е разиграл поредният инцидент между българи и етнически граждани, обитаващи околните махали. След като биват нападнати в заведение от няколко представители на ромските фамилии, полицията не успява да предотврати разрастването на конфликта, в който се включва и останалата част на ромските представители в околноста. Стига се до болница.

В приемната на Спешно отделение обаче се отвеждат първо ромите. И то без предварителен преглед на всички пациенти за установяване критичността на състоянието на постъпилите.

В същото време се оказва, че най- тежко раненият е българин.

Така, докато тежко пострадалите чакали да превържат някоя друга драскотина на привилегировано приетите в Бърза помощ, полицията започва попълването на протоколите и изясняването на обстоятелствата, като насочила обвиненията си към потърпевшите, а ромите оставили на грижите на лекарите.

Как става така? Защо?!

Защото отдавна сме циганска държава. БХК само чака някой циганин да охне, за да заведе дело срещу страната. И може би това е причината ромското малцинство у нас (доколкото вече е малцинство) да бъде пазено и от полицията, и от общините. Правителството явно не вижда смисъл да брани българските граждани с български произход. Защо му е да се чувствате защитени? Притрябвало му е на някого Вие да се чувствате сигурни.

Политиката не действа така. Тя ви иска манипулируеми.

С протекцията, която правителството и районните управления, дават на циганите, си печелят сигурни дивиденти.

Затова при инцидент ще приемат в Бърза помощ пъвро бай Мангал. Затова, когато се жалва от Вас, бай Мангал получава симпатиите на полицаите. И понеже е по- лесно да обясниш на грамотен човек обстоятелствата, Вие ще бъдете съдени, а не бай Мангал.

После, ако решите да търсите възмездие, изведнъж ще откриете,  че началника на ОДМВР е в отпуска. Кметицата няма да отговаря на телефона си, а за общинска администрация пък какво остава – там явно телефона винаги си звъни.

И така, когато би трябвало да получите поне справедливост, за това че сте читав, образован и трудолюбив човек, който плаща данъци, Вие ще получите мазната усмивка на бай Мангал, зад която се подават и началника, и кметицата, и задоволството, че той може да прави с Вас каквото си поиска.

Европа плаща. ГЕРБ черпи.

 

 

Габриела Петракиева

Коментари