Полицията издирва родителите на изоставено бебе (СНИМКИ)

Жената, която е оставила момченцето е на видима възраст около 20-25 г.

  • clock 23 юли 19:24
  • 699
България / Крими Полицията издирва родителите на изоставено бебе (СНИМКИ)

Полицията издирва родителите на изоставено във Варна 7-месечно момченце, съобщиха от МВР. То е изоставено на 24 юни на междуетажна площадка в жилищен блок в района на автогарата в града.

"Момченцето е на видима възраст около 6-7 месеца, със светъл тен, тежи 7.6 кг., високо е към 70 см. Очите му са тъмни, сиво-сини, кръгъл овал на лицето, без зъбки. То е в добро здравословно състояние, добре гледано“, се казва в съобщението на полицията.

Към датата на намирането му е било облечено със сива тениска, с тъмносини ръкави и кантове от двете страни, с червена яка и надпис под нея “Best Race”, с рисунка на състезателна кола (герой от анимационното филмче – Маккуин Светкавицата). Носело е дълги сиви панталони, със син кант от двете страни.

Жената, която е оставила момченцето е на видима възраст около 20-25 г., светлолика, с кестенява права коса, вързана на опашка. Била облечена с цветен клин и цветна блуза с къс ръкав. До момента издирването на жената в област Варна не е дало резултат", пише в съобщението на МВР.

От полицията призовават хората, които има информация за детето, да се се обадят на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР. Сигнали се приемат и на страницата на СДВР във фейсбук. Снимките на детето се публикуват със съгласието на варненската дирекция за социално подпомагане, уточняват от МВР.

Коментари