Време за неудобните въпроси: Калфин призова опонентите си в ефир

Ще лишат ли от информиран избор българския гласоподавател Цецка Цачева, Румен Радев, Красимир Каракачанов и Трайчо Трайков? И още..

  • clock 27 октомври 23:24
  • 1661
България / Политика Време за неудобните въпроси: Калфин призова опонентите си в ефир

Кандидат- президентът, издигнат от Коалиция "КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ", Ивайло Калфин призова своите опоненти в телевизионен дебат. Но това далеч не е неочаквано- българските граждани трябва да бъдат запознати за всички страни на монетата, а именно- тезата, че има задкулисни договорки между Бойко Борисов и Корнелия Нинова както за резултата от президентските избори, така и за последващи политически действия.

FRONT.BG публикува без редакторска намеса:

Уважаеми колеги,

Упълномощени сме да обявим, че кандидатът на Коалиция „КАЛФИН –ПРЕЗИДЕНТ“ Ивайло Калфин е готов да влезе в дебати, както са получени предварителните покани от БНТ, Би Ти Ви и Нова телевизия.

По този повод г-н Ивайло Калфин призовава опонентите си Цецка Цачева, Румен Радев, Красимир Каракачанов и Трайчо Трайков за участия в предстоящите телевизионни изяви.

Неглижирането на публиката на най-рейтинговите медии в България от страна на претендентите за „Дондуков“ 2 ще лиши от информиран избор българския гласоподавател.

И още: решението на ГЕРБ и БСП относно телевизионните изяви на кандидатите им, води до извода, че между техните лидери Бойко Борисов и Корнелия Нинова има задкулисни договорки както за резултата от президентските избори, така и за последващи политически действия.

ПРЕСЦЕНТЪР на Коалиция „КАЛФИН – ПРЕЗИДЕНТ“

Коментари