Александра Богданска излезе от нелегалност.

  • clock 08 октомври 13:33
  • 38745
България / Общество Александра Богданска излезе от нелегалност.

Със завидно чувство за хумор благоевградчанката, която нашумя покрай буйната си раздяла с лудия репортер Даниел Петканов качи в личния си профил провокативна снимка. На нея тя е със същото момче от самолета и двамата са си подали по един пръст един друг.

Текстът гласи: "Не се палете толкова! Писано е: от пръст си и на пръст ще станеш". Забавната игрословица слага пръст в раната на общественото мнение, което скочи срещу момичето, след като доскорошният и приятел публикува в нет-а снимки, откраднати от личния й телефон със същия младеж. За него знаем само, че е заможен, живее в Монако и връзката му с Александра Богданска нито е от скоро, нито е част от някакви парично-стокови отношение.

Защо Алекс мълча толкова дълго и остави всякакви слухове да бродят - от това, че е в психиатрия, до това че репортерът Петканов заради скандала е свален от ефир, е загадка.

След като Даниел публикува снимките и я нарече "ковра" хиляди българи и българки заупражняваха остроумието и злобата си за сметка на хубавато момиче. Алекс предпочете да не влиза тогава в полемики с никого и категорично отказа да разказва пред жълтите издания каква всъщност е историята й.

От Front.bg, макар че по една случайност знаем повече, също ще уважим това нейно желание. Това, в което сме сигурни, обаче е, че Алекс не е направила нищо морално укоримо, а постъпката на бившия й приятел е повече от неуместна. Нещата между тях са били свършили много преди Даниел уж да се натъкне на провокативната снимка, която разпространи.

В момента Алекс пътува между Благоевград и София, където учи в УНСС и е заета да доказва, че едно момиче може да е успешно в България, въпреки красотата си и напук на комплексарските стереотипи.

 

Виктория Груп - Лятна Ваканция 2018
Коментари