Иван Янев представи за първи път книгата си “Феникс” пред почитатели и приятели в хотел “Маринела”

  • clock 02 октомври 21:35
  • 117
Развлечения / Култура Иван Янев представи за първи път книгата си “Феникс” пред почитатели и приятели в хотел “Маринела”

Снощи се проведе представянето на най-новата книга на авторът Иван Янев -“Феникс”, в зала “Витоша” на столичния хотел “Маринела”.

 

Романът разгръща въпроса с бежанците у нас, евтаназията като морален казус,

търговията с органи като престъпна дейност, стигайки дори до любовта между двама души от различни светове, но с еднакво обречени съдби.

 

Гостите на представянето бяха заинтригувани от прочетените избрани откъси,

подсказващи заплетения сюжет на книгата. Мария Гильова, която е и коректор на романа прочете любимата си част от него и развълнувано сподели, че това е една от най-ценните книги, която е чела в живота си.

Водещ на събитието бе Ангелина Ангелова - журналист, PR, писател и близък приятел на автора. Модният критик Любомир Стойков също уважи премиерата на книгата.

Събитието премина под нежния съпровод на изпълненията на цигуларя Мария Андреева.

Иван Янев е значима личност за всички хора, които поради някаква причина в живота си са стигнали до момента да се припознават в определението - човек

в неравностойно положение. Самият Иван е незрящ, но всеки ден доказва с интелекта и постиженията си, че този факт не е присъда. Той е историк,писател, председател на българската федерация за  "Спорт за хора със зрителни увреждания", шампион по “голбал” и горд родител на две дъщери.

 

Книгата на даровитият автор вече е на пазара и освен на хартиен носител, тя е и в аудио версия за да може да бъде по- достъпна и удобна за читателите.

 

Коментари