Бъдещи плеймейтки вършеят из светски партита

  • clock 17 юли 00:11
  • 276
Развлечения / Любопитно Бъдещи плеймейтки вършеят из светски партита

Красавиците вече почват да се докосват до сбъдването на мечата “плеймейт”, до сладкия вкус на известноста и бохемските партита с главния редактор на сп. Playboy Любен Дилов-син и съорганизаторите на конкурса Плеймейт Христо Сираков и Борис Гълъбов. 

 

Още не са представени пред родния хайлайф, а изглежда, че претендентките за престижната титла за сексапил, която предоставя най-влиятелното мъжко списание - Playboy, вече започват да изживяват мечтата “плеймейт”. Броени дни остават до официлното им представяне на 19 юли в Bedroom Beach, а в светските среди вече се чудят дали красавиците, които се появят в компанията на организаторите на конкурса са именно претендентките за титлата. Прави впечатление, че момичетата са изключително атрактивни и различни като типаж. Любопитството, дали именно те са изкусителките, които ще заблестят на корицата на следващия брой и на еротичната фотосесия в списанието, посветено на Playmate Of The Year 2018.

 

Само след седмица, на 19 юни, четвъртък, само гостите на Bedroom Beach ще могат да разберат кои са 11-те плеймейтки, които ще преследват мечтата да се окичат с титлата Playmate 2018. 

 

Снимки: Иван Ерменков

 

Коментари