Meet and greet party за съмишленици на инициатива от Фондация “Димитър Бербатов”

  • clock 25 септември 21:34
  • 92
Развлечения / Любопитно Meet and greet party за съмишленици на инициатива от Фондация “Димитър Бербатов”

В японската градина на Hotel Marinela Sofia се събраха патроните на Фондация “Димитър Бербатов” и Фондация “Вълшебен свят” - в лицето на футболната звезда Димитър Бербатов и атомобилния шампион Ник Левентис. 

Поводът е днешния спортен празник “С усмивка”, който е своеобразна кампания срещу агресията и има за цел да полуляризира спорта сред децата. 

Вечерната среща на звездите, които участват в демистративния мач, се проведе в лоби бар “Sakura” на любезния домакин Hotel Marinela, за да създаде meet & greet вечер за отбори, приятели и партньори на инициативата.

Същинскто събитие ще се проведе днес на 24 септември в „Спортна София“ (парк „Възраждане“) точно в 11:30 часа.

Коктейлът в навечерието а 24ти септември бе отлична възможност тазгодишните участници в кампанията да срещнат свои приятели, съмишлениици и потенциални партньори ,с които да популяризират благородната кауза.

 

Официаната част на коктейла започна тържественно с речта на Елена Тодоровска -Председател на асоциацията на българските фенклубове на чуждестранни отбори. Тя прикани още веднъж мачуганите да опитат трийсетте вида спорт,които инициативата предлага и изрази надеждата си това начинание да запали любовтта към спорта на децата.

Ник Левентис продължи речта с трогателното си признание, че е много щастлив отново да бъде в България, но не изневери на спортния си дух и се закани отборът му да постигне максимален успех на предстоящия мач.

Вечерта продължи под звуците на елегантна музика и деликатни коктейли. Гостите разговаряха в неформална обстановка и бяха щастливи да споделят инициативата за благородната кауза.

По-рано в същия ден, почти целият състав на двата звездни тийма се забавлява на картинг писта в столицата.

Гости на събитието по откриването на инициативата бяха много лица от различни сфери на родния хайлайф.

Димитър Бербатов и Ник Левентис ще мерят сили заедно с отборите си от Фондация „Вълшебен свят“ и Фондация „Димитър Бербатов“, а компания на терена ще им правят известни имена от спорта и шоубизнеса.  

В отборът на известния български футблост ще вземат участие треньорът на Берое Александър Томаш, вратарят Тодор Кючуков и  Константин Мирчев, подсилени от най-добрия български бийтбоксър Скилър, любимите на младежите влогъри Павел Колев и Ицака, както и петкратният световен шампион по фрийрайд ски Ману Гайде. Самият Бербатов ще бъде капитан на  отбора си - Фондация “ Димитър Бербатов”.

Срещу тях, с екипите на Фондация „Вълшебен свят“ ще застанат Владо Манчев, Христо Янев и Стамен Казълов, редом до автомобилното трио Ник Левентис, Люис Уилямсън и Адриен Тамбей (син на състезателя от Формула1 Патрик Тамбей), момчетата от рап-дуото СкандаУ и българския екип на фондацията зад кампанията „С усмивка“.

Входът за всички е свободен,а партньорите на инциативата са подготвили много изненади и подаръци за спортуващите хлапета.

Още допълнителна информация по събитието ще видите на официалната фейсбук страница:

https://www.facebook.com/events/2174149069522633 

Още от Любопитно:
Коментари