„Мръсните“ приказки превземат Playboy

Италианската звезда Роберта Педрели се съблича специално за българското списание

  • clock 28 май 19:46
  • 4999
Развлечения / Любопитно „Мръсните“ приказки превземат Playboy

Сътрудничеството между „Пощенска кутия за приказки“ и българското издание на „Playboy“ даде очаквано добри резултати. Над 100 млади автори кандидастваха със свои текстове за наградата и удоволствието да бъдат представени по страницата на мъжката библия и в специалните вечери на „Пощенска кутия за приказки“. А те, за сега са две - на 1 юни  от 19.30 часа в Bedroom Premiun Club Sofia  и на следващия ден – 2 юни, от 19.30 в Sofia Live Club. Забавното е, че редом с традиционните звезди на „Приказките“, текстовете на новите автори ще бъдат четени и от някои от най-популярните плеймейтки от последните три конкурса.

Новият брой на Playboy има още една впечатляваща колаборация. Известният меценат Джузепе Лепоре този път е събрал на едно място прочутия майстор на четката Силвио  Формичети, бижутерът Лино Перинели и знаменитият фотограф Макс Пучиарело, за да се упражняват върху пищното тяло на не по-малко знаменитата Роберта Педрели. Освен звезда на най-гледаното футболно предаване в Италия, Робрета е и нещо като талисман на тифозите от Рома, наричана често „padrina dei tifosi“ - Кръстницата. Тя е и собственичка на прочут плаж край Рим, многостранна и изключително забавна, любима фигура за запалянковците в Рим. Джузепе Лепоре е успял да я убеди да се съблече специално за българския Playboy и да отговори на много, и  много провокативни въпроси.

Прочутият ескорт Леа Малеева пък изиграва и чеирите основни роли – Червената шапчица, Бабата, Вълка и Ловеца в специална сесия за „Мръсните приказки“ на Playboy България.  Това е първият случай в историята на българското издание, когато професионална компаньонка решава не само да се снима за корицата на списанието, но и да даде голямо и откровено интервю за живота и професията си.     

Следвай новите около Playboy, Bulgaria в официалния им профил във Facebook.

Виктория Груп - Лятна Ваканция 2018
Коментари