MTV избра Поли Генова за концерта си във Варна

Младата певица е първият български артист на грандиозното музикално събитие на 15 юли

  • clock 24 март 17:44
  • 701
Развлечения / Любопитно MTV избра Поли Генова за концерта си във Варна

Поли Генова е първият български музикант, избран от MTV за грандиозния концерт на световния музикален канал във Варна, 15 юли 2017 г. „MTV presents VARNA BEACH“ ще е най-голямото музикално събитие на живо в България, а младата певица ще е част от него. Поли бе обявена заедно с първите звездни  имена, които идват у нас през лятото. Концертът ще събере 40 000 меломани на Южния плаж в морската столица и ще бъде излъчен по MTV каналите в целия свят.

„MTV presents Varna Beach“ ще се реализира съвместно с община Варна. Това е първата голяма международна продукция в България, организирана от MTV, и ще представи много световноизвестни изпълнители. До момента първите обявени музиканти са Тinie Tempah, Steve Aoki, Gorgon City и Поли Генова, поетапно ще се съобщават и останалите звезди.

„Израснала съм с MTV и винаги съм си мечтала някой ден да съм част от такъв проект. Много съм щастлива, че сега това се случва“, призна Поли Генова в предаването „Тази сутрин“ по bTV. В момента Поли е ментор в най-успешното музикално риалити „Гласът на България“. Тя разказа, че работата й като треньор се е оказала много по-отговорна, отколкото е предполагала. „Много е трудно, когато си с гръб към участника, да прецениш всичко, защото освен глас, ти усещаш и емоцията, и присъствието на сцената“, поясни Генова. Тя добави, че тепърва ще има страхотни битки както между треньорите, така и между участниците. В шоуто предстоят много динамични сблъсъци и рокади, издаде Поли Генова.

Още от Любопитно:
Коментари