Незабравим детски празник в Коледното градче на хотел „Маринела”

  • clock 19 декември 17:59
  • 504
Развлечения / Любопитно Незабравим детски празник в Коледното градче на хотел „Маринела”

Истински детски празник цареше през почивните дни в Коледното градче в хотел „Маринела”. От сутринта децата рисуваха цветни и красиви рисунки.

С помощта на известния художник Иван Яхнаджиев, малките музиканти превърнаха своите авторски етюди в цветове и форми. Децата от специално училище за ученици с увреден слух „проф. д-р Дечо Дечев” четоха заедно с актрисата Елен Колева „Коледа пристига” на Тони Улф, пяха и много се забавляваха в благотворителния ден на коледното градче.

Топъл обяд и книжка на „Малкия принц” с посланието "Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.” им подариха собствениците на хотел „Маринела”. Стенописката Лора Дидова беше изложила своите красиви творби в хотела, със специално изографисана икона на Иисус Христос тя дари децата, за да ги пази и закриля. Детските вокални групи „D Star”, „Славейче” и ”Смехоранчета” напомниха на всички, че идва Коледа с незабравимите детски песнички – "Шаро и първия сняг", "Дядо Коледа не спал", "С бял калпак".

Най-малките участници „Смехоранчета” спечелиха симпатията на деца и възрастни с техните звънливи гласчета и талант.

Не липсваха и атракции за гостите на коледния град, дресьорката Веселка Илиева впечатли малчуганите с актьорските си номера и танци, които представи със своето любимо куче - австралийската овчарка Ади. Фокусниците от „Team Deception” - Симон Радев и Цветомир Павлов омагьосаха децата със своите магнетични номера и закачки.

Дядо Коледа през целия ден приемаше писмата на малчуганите, за да им донесе в коледната нощ желаните подаръци. Коледно, магнетично и много забавно беше през почивните дни в коледното градче в хотел „Маринела”.

Виктория Груп - Лятна Ваканция 2018
Коментари