Три дни и три нощи парти в Royal Club Victoria Elenite

  • clock 20 август 13:00
  • 108
Развлечения / Любопитно Три дни и три нощи парти в Royal Club Victoria Elenite

В края на лятото частният курорт Елените ще се превърне в дом на Elenite Adventure R'n'B Festival - 3-дневен музикален фестивал от 6-ти до 9-ти септември.  За програмата грижливо са селектирани едни от най-хитовите артисти в сферата на R’n’B и hip-hop културата, както от България, така и на интернационално ниво. Ще можете да се насладите на изпълнителите Willy Willia, 100 кила, DJ Swed Lu, DJ Polique, Dj Jayla Jay R, Deejay Balou, Onyx, Dj Da Candy, Dj Sava, Dope Zoo Djs, Panos Koki, Bobo & The Gang ,Yangfetish, Braganza и V:Rgo X Trf.

През септември ще имате възможност да се потопите дълбоко не само в освежаващите води на Черно море, но и в музиката на международни и български певци, артисти и DJ-и, които са готови да ви донесат не само партита, и много положителни емоции.

Програмата на Elenite Adventure R’n’B Festival е съставена внимателно и тематично, като през различните дни се набляга на различно звучене, съответно ден 1 - R’n’B, commercial; ден 2- rap, hip-hop; ден 3- hip-hop, commercial. Хедлайнъри за всеки от трите дни съответно са Willy William, Onyx и 100 Kila.

Мисията на организаторите е да ви дадат най-доброто, така че са го направили по лесен за вас начин – подготвили са няколко вида пакети, включително - достъп до фестивала, хотела, транспорт ... Единственото, кпето трябва да направите е да донесете банските си и положителната си енергия. Готови ли сте да се потопите в следващото музикално приключение?

Коментари