ЗА КАКВО МОЖЕМ ДА СИ МЕЧТАЕМ, ДОКАТО НЕ РАБОТИМ ПРЕЗ ЗИМАТА

Идиотски имена на лодки и други идиотщини

  • clock 23 март 00:53
  • 523
Развлечения / Любопитно ЗА КАКВО МОЖЕМ ДА СИ МЕЧТАЕМ, ДОКАТО НЕ РАБОТИМ ПРЕЗ ЗИМАТА

Лятото наближава и е време да седнете в хола до единствения радиатор, който работи и да си помечтаете за пристанището в Свети Влас, как приставате там с новата си яхта, пред Планет,  14 часа на обяд е, юли месец, точно когато всички са там. Вие слизате с бял сатенен костюм, кожен черен сандал и парадна походка. Толкова е топло и лепкаво, че вече имате шест нови гаджета, които се надпреварват да забременеят от вас докрая на лятото, че да може да изкарат зимата.

Вдигате голяма сватба още края на септември, че да няма плеймейтката ви коремче на снимките от празненството, на което ще пеят Преслава, Емилия, Анелия и недай си Боже Корнелия.

Следващото лято лодката ви вероятно ще се казва така:

„She got the house“ – “След развода за нея остана къщата”

Или може би така:

„Бъдещ бедняк“

Но да продължим с медитацията до радиатора, която има за цел да ви откъсне от крясъците на баба ви, която продължава да нахалства, че вече сте на 40 години и е време да започнете някаква работа, след което да й се разкарате от главата!

Предполагаме, че имате идея как искате да изглежда лодката ви, но нямате идея как точно да намерите пари за нея. Също предполагаме и, че ужасно ви мързи. Но, както знаете, човек е голям, колкото са големи мечтите му.

Ето как изглеждат вашите според нас:

„Водна пръдня“

Ето как изглеждат те според вас:

„Мокри сънища“

Знаете ли колко струва най-скъпата яхта в света? 1 милиард долара и е собственост на Роман Абрамович. Човекът също е бил голям мечтател, но явно доста е и побачкал, докато е изпращал позитивна енергия на вселената.

Не вярваме да успеете до лятото да съберете пари за яхта, но сме сигурни, че ако не ходите в Марионет поне два от седем дни в седмицата, ще успеете да спестите от парите на баба си достатъчно, за да наемете лятото за ден и половина черен мерцедес, с който да се разходите до Слънчака.

Успех, безработни юроди!

Още от Любопитно:
Коментари