Започна Sofia Fashion Week SS 2018

Тази година шоуто е по- бляскаво от всякога

  • clock 28 март 20:15
  • 1079
Развлечения / Любопитно Започна Sofia Fashion Week SS 2018

Йоан Иванов

Шестото издание на Sofia Fashion week SS 2018 стартира по-бляскаво от всякога. 13 бранда показаха своите ексклузивни колекции в зала ЕФЕ на хотел Маринела. Специално за шоуто бе написана песента “Super Model” изпълнена от певицата Весела Бонева и саксофонистът Светлин Къслев. Старт на модното шоу даде Евгения Живкова с 12 елегантни модела. След това на сцената заблестяха модели на креативния бранд Djofra Fashion с колекция, наречена „Няма такава жена“, които пренесоха публиката в един различен, пъстър и богат на емоции свят. Веднага след тях, наравно с всички модели, излезе Тита, представяща 29DESIRES, като колекцията беше посветена на животинските кожи и щампи.

 

 

Модният спектакъл продължи с изпълнението на Гери-Никол и модели от българския бранд IMANE. За първи път дизайнерът Антония Стоянова участва на Sofia Fashion Week SS 2018 и впечатли препълнената зала. За дамите и господата марката KWIAT представи дизайнерски очила. С балетен етюд започна ревюто на Биляна Йотовска, което донесе на сцената много лятно настроение с колекцията от бански костюми. Модният брант PEPENA представи лимитираната си колекция „Високо напрежение“. Моделите са ръчно изработени. Колекцията, вдъхновена от аромата на парфюм Wolf Walley и песента „Спомен“ на Мирослава Кацарова, пренесе публиката в един един сладък спомен като целувка от дете. От колекцията на бутик VIGGO моделите представиха лимитирани и уникални модели. Дизайнерът Веселин Николков от N-style беше заложил на класическите цветове- черно и бяло за Забързаната Делова Жена. Два бранда представи дизайнерката Даниела Тодорова- CODE FIT и AMARI. Спортни гащеризони и клинове в сивата гама от леки материали приятни за тялото. Първата вечер на модното шоу, която беше посветена изцяло на бълрските дизайнери, закри дизайнерката Елена Христова с колекцията „Етно мечта“, посветена на българския фолклор.

 

„Носете България не само в ръцете си“ бе апелът на родолюбивата дизайнерка Елена Христова, която помага на смелите дами да се откроят и да добавят към гардероба си съвременен прочит на българската народна носия.

 снимки Йоан Иванов

 

Виктория Груп - Лятна Ваканция 2018
Коментари