Световна рекордьорка по гмуркане и Tripsy Club канят софиянци на безплатно обучение

  • clock 15 юли 13:49
  • 2102
Свят / Още Световна рекордьорка по гмуркане и Tripsy Club канят софиянци на безплатно обучение

Единствената българка в топ 3 на най-добрите гмуркачки в света Ина Димитрова ще сподели своя опит с всички почитатели на красивия спорт на 22 юли, петък от 19:00 до 22:00 ч.

Събитието ще се проведе в Planet Night and Day Sofia, а входът е свободен. Организаторите от Tripsy Club - Клубът за пътешествия са подготвили още любопитни материали - на събитието ще бъдат показани уникални видеа, а Ина ще разкрие тайни за гмуркането и морското дъно, които със сигурност ще бъдат полезни на присъстващите, особено, ако са решили да се включат в предстоящото дайвинг сафари, което ще се проведе от 8 до 15 септември в Малта.

Христина Димитрова, позната още като Ина, е българката, успяла да се гмурне до впечатляващите 201 метра в Египет през юли 2015 г. Така тя стана една от трите жени в света, достигнали дълбочина от над 200 метра. За най-запалените, но все пак неопитни почитатели на дайвинга, на парти-обучението Ина ще опише в детайли възможността за придобиване на серфикат, така че пътешествeниците да се насладят пълноценно на прозрачните и богати на живот води на Малта. Освен Ина, специален гост на предтоящото пътуване през септември ще бъде DJ Doncho – известен не само с музиката си, но и със страстта си към гмуркането.  

Може да се присъедините към Facebook събитието „Гмурни се в партито!” за повече информация и да научите още за условията на пътуването на Tripsy.club .

И за финал – видео вдъхновение: 

 

 

 

 

Коментари