Светила в пародонтологията се събират на Sofia Dental Meeting

„От биологичните принципи към клиничното съвършенство“ е темата на вече традиционния конгрес за дентална медицина, който събира световните експерти от 27 до 30 септември в София

  • clock 18 септември 22:25
  • 154
Здраве / Медицина Светила в пародонтологията се събират на Sofia Dental Meeting

За 11-та поредна година София е домакин на най-големия световен форум за дентална медицина Sofia Dental Meeting, който събира най-големите експерти в областта. Традиционно, за да споделят иновациите в областта на пародонтологията, в България пристигат експерти от Италия, Франция, Германия, Япония, Израел, Ливан, Украйна. Специален гост ще бъде научният президент на конгреса и топ експерт в пародонтологията – Проф. Джовани Дзукели от Италия.  

Лекторите на Sofia Dental Meeting ще са световни светила в областта на пластичната пародонтология. Сред тях са Проф. Маркус Хюрцелер от Германия, специалист в областта на транслацията на операция на живо и Проф. Жан Марк Дерсо, който ще представи подходите за на ретинирани зъби и как да бъдат интегрирани в плана на комплексното си лечение. За пръв път в България като лектор ще гостува и Проф. Антон Скълиан от Швейцария, чиято тема ще разгледа новостите в техниките за покриване на рецесии на долните резци. По темата за възстановителната дентална медицина ще гостува д-р Флорин Кофар и д-р Алесандро Анини, водещи имена в областта на дигиталния протокол за работа.

Повече информация за програмата и регистрацията в конгреаса, може да научите тук: www.sofiadentalmeeting.com

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=Fl3ExR48kkU 

Коментари