02.02.2020 г. – вълшебен ден за жените!

Портал, който се отваря веднъж на 1000 години точно утре! Как да отключим магията му и да я накараме да работи за нас?

 Втори февруари 2020 г. – 02.02.2020 г.

Според нумеролозите ще бъде наистина вълшебен ден за всички жени. Тази комбинация от числа се случва веднъж на хилядолетие, така че не пропускайте шанса да използвате магията на числата и да промените живота си към по-добро.

2 февруари ще бъде наситен с енергията на Юпитер.

Това е силен ден за мъжете, но именно жените ще получат възможността да вършат чудеса. Основното е да се възползвате от момента и да прекарате деня правилно.

Дори ако апатията надделява сега и силите са ви на минимума, скоро всичко ще се промени. Не се страхувайте от промяната, съветват от zajenata.bg.

Мъжката енергия е царувала твърде дълго. Сега всичко започва да се променя в полза на женската енергия и светът започва да се движи натам, където жената иска.

Как да прекарате този ден?

На първо място, на 2 февруари трябва да изречете своите желания, да помечтаете, да визуализирате и да детайлизирате желаното. Представете си как се сбъдват мечтите ви, потопете се в усещанията си, насладете им се.

Не забравяйте да простите на хората, нанесли ви обида, и да пуснете тези, които искат да си отидат. Сега нямате нужда от нищо излишно. Поставете се на преден план – сега никой не е по-важен от вас самите.

Освободете всички негативи. Бъдете искрени в своите намерения: прошката трябва да идва от сърце.

На този ден в никакъв случай не трябва да се отдавате на завист, да кълнете и да си съперничите с другите. Помагайте, подкрепяйте, правете и давайте добро. Ако е извън силите ви – просто оставете, отдръпнете се, не се намесвайте. 02.02.2020 може да е отправната точка на един нов живот!

http://www.chernomore.bg/

Start typing and press Enter to search