Кой придружи актьорите от „Завръщане“ на червения килим

След официалната предпремиера на последния филм на Ники Илиев – „Завръщане“, стана ясно, че Александър Кадиев има 18 годишен син. Тази сюжетна линия е само част от непредсказуемите и емоционални истории, които разплакаха много от зрителите, дошли на прожекцията, както и самия Кадиев. Башар Рахал и Ники Илиев, които са сценаристи на филма, издадоха, че има и много лични случки, заложени в сюжета.

Филмът „Завръщане“ е и продуцентски дебют на журналиста Богомил Грозев.

От кого беше придружен актьорският състав на червения килим?

Диляна Попова бе придружена от Асен Блатечки и техния син, Евелин Костова също разкри кой е мъжът до нея, а Ники Илиев и Башар Рахал бяха с техните семейства на червения килим. От своя страна Александър Кадиев пристигна освен с приятелката си и тяхната дъщеря, но и с 40 приятели. Те са геймърите, с които той играе любимите си компютърни игри. Кадиев лично бе осигурил поканите за тях, за да могат заедно да се забавляват с комичния му образ във филма. Сред останалите звездни гости бяха Александра Богданска, Михаела Филева, Надя и Иван Тишев, който е и композитор на музиката, Миролюба Бенатова и Любомир Ковачев.

Филмът се разпространява от bTV studios, а продуценти са Ники Илиев, Башар Рахал и Богомил Грозев от „Силвър лайт пикчърс“ от 18 октомври в кината в цялата страна.

- РЕКЛАМА - евтин куриер