Отслабване: 8-часовата диета изсмуква всичко излишно

Източник: За Жената

8-часовата диета изсмуква всичко излишно по тялото – никакъв глад и гарантирани реални резултати

Почти всяка втора жена води борба с излишните килограми и сантиметри и знае, колко трудно е да гладуваш, когато неистово тялото ти желае друго. Искате да отслабнете без глад ? Тогава вие сте на правилното място, защото тази странна на пръв поглед 8-часова диета ще ви помогне да отслабнете, като консумирате всичко (е, почти всичко!). Да, чухте правилно.

 

Основният принцип на диетата е лесен – яжте само 8 часа дневно, а след това 16 часа оставете тялото да почива.

Това може да изглежда странно, но не толкова трудно да се спазва според автора на диетата – Давид Цинтенко.

Индивидуалният сън на всеки човек обикновено е около 7-8 часа. Още 8 часа на ден се изразходват за храна и други обичайни дейности. Така че не е чак толкова трудна задача да контролираме глада в продължение на 16 часа.

ЗАЩО РАБОТИ 8 ЧАСОВАТА ДИЕТА?

Простата логика на тази 8-часова диета е, че ще губите тегло, без да остава и следа от консумираните калории, като всеки друг план за диета.

Нека видим как работи тази диета:

8-часовата диета действа, като дава на тялото максимално време за усвояване на това, което вече е натрупало.

Приемът на калории е ограничен до 8 часа на ден. Просто казано, това увеличава времето между последното хранене и закуската. Това помага на организма да изгаря съхранените мазнини чрез упражнения сутрин.

16-часовият „празен“ интервал дава на тялото ни пълна възможност да се отпусне, да почине и събере енергия.

Тази 8-часова диета също стимулира енергийния източник вътре в клетките. В тази връзка, енергийният разход се увеличава и намалява междуклетъчното увреждане. Това спомага за забавяне на процеса на стареене и премахване на риска от развитие на рак, диабет и сърдечни заболявания.

Цялото това разнообразие от позволени храни няма как да не ви направи щастливи! Цялата трудност в тази диета е да се спази 16-часовата празнина в режима.

Така че не забравяйте да вечеряте в 18:00.

Не забравяйте, че загубата на тегло винаги зависи на около 70% от диетата и 30% от упражненията. Трудната работа се извършва в кухнята, а не в салона!

ДОПЪЛНИТЕЛНО ПОДСИГУРЯВАНЕ

За да се подсигурите още по-добре може да си помогнете и с чай за детоксикация и отслабване „26 билки“. Доста жени и мъже свалиха с него. Вижте повече тук https://lactessa.com/detoks

или във фб групата Отслабване, детоксикация, диети, спорт

Start typing and press Enter to search