8 мъже споделят въпроси за връзките, които се притесняват да зададат на половинката

Не е изненада, но повечето от тях се въртят около секса

Когато бях в колежа, приятелката ми беше близка с един пич, който е бил във флота разположен в Хавай.

Между другото, мога да кажа, че той определено си падаше по нея. Аз исках да я попитам, дали тя има някакви романтични чувства към този човек, но бях много уплашен.

Притеснявах се, че вдигам голям шум за нищо и това щеше я вбеси допълнително.

Очевидно аз не съм единствения човек, който избягва докачливите въпроси в една връзка, според Джейн Гриър PH.D. Ню Йорк експерт във връзките и личните взаимоотношения  и автор на “What about me?Спрете егоизмът разрушаващ вашите взаимоотношения.”

“Момчетата често са нервни да зададат някои въпроси, защото се притесняват, че може би няма да харесат това, което ще чуят и това може да ги изключи като предполагаеми партньори. След това съществува и рискът да не обидят половинката си или да не я ядосат, изкарвайки някои от тези теми на повърхността”, казва Гриър.

Оказа се обаче, че е трябвало да попитам. След като се разделихме, тя се оказа с пича от Флотата.

Чудите се какво се случва в ума на вашият приятел? Е, според Гриър, бихте могли просто да попитате. Тя казва: ”Дайте на своя партньор позволение и увереност да обсъждате всякакви въпроси, като започнете по следния начин:

”Ако има нещо, което искаш да знаеш, аз съм на разположение и можеш да ме питаш. Ако се почувствам неудобно, аз ще ти кажа”.

Или пък просто може да предполагате, въз основа на въпросите, които тези осем пича са умирали да зададат на жените, с които са излизали.

1. Гледаш ли все още порно

“Бих искал да попитам моята приятелка, дали все още гледа порно, но съм леко уплашен, защото аз всъщност не знам дали тя е гледала порно преди да започне да се среща с мен. Не съм сигурен как тя ще реагира на такъв вид въпрос. Предполагам, че ще ме попита дали аз все още гледам порно и после ще трябва да се изясняваме”- Тайлър Г.

2. С колко мъже си спала 

“Наистина съм любопитен да разбера колко сексуални партньори е имала моята приятелка, но не искам да я питам. Аз знам, че не би трябвало да има значение, но ме е страх да не би да не ми хареса отговора. А също така не искам да се разкрие моята бройка, така че най-вероятно никога няма да попитам”- Geoff R.

3. Има ли нещо, което да правя по грешен начин

“Искам да бъда най-добрият партньор, който мога да съм, но съм притеснен да питам приятелката си, дали има нещо, което да мога да направя по-добре за нея. Боя се, че ще приема критиката й по грешен начин.- Naveen R.

4. Срещаш ли с някой друг, докато излизаш с мен

“Когато започнах да излизам с моята сегашна приятелка, аз не се срещах или говорех с никой друг. Но не съм сигурен дали тя е била по същия начин. Въпреки, че това е в миналато, понякога си мисля да я попитам. Предполагам, че съм просто любопитен, защото искам само аз да съм с нея от самото начало. И се чудя дали и тя се чувства по същия начин.- M.J.F

5. Готова ли си да се омъжиш

“Аз съм с моята приятелка от няколко години и започвам да мисля за покупката на годежен пръстен. Все пак съм нервен, защото не знам какво мисли по въпроса да се сгодим, а и се страхувам да питам. Ами, ако не е готова да се сгоди, тя може и да откачи като чуе.”- Miles B.

6. Аз ли съм най-добрият, който си имала

“Искам да знам, дали най-добрият секс, който е имала, е бил с мен. Ако тя ми каже, че не е, това ще ме смаже. Но в същото време не искам тя да ме лъже, за да запази егото ми.-Shawn P.

7. Щеше ли да ме харесваш, ако бях плешив и дебел

“Искам да питам приятелката си, дали тя ще е по-малко привлечена от мен, ако аз оплешивея или натрупам доста килограми. Но ме е страх от това, което тя ще кажа, особено за плешивостта.Имам чувството, че това действително ще се случи в скоро време.- Phillip S.

8. Как ти се струва моя пенис

“Аз и моята приятелка сме заедно вече от няколко месеца. Досега не е имало никакви оплаквания, но винаги се чудя, какъв ли е моят пенис по размер в сравнение с на другите мъже, с които е излизала.- Brett. H.

Източник: womenshealthmag.com

Start typing and press Enter to search