Екстремна акробатика, страховит номер и „кралят на баланса“ превземат сцената на “България търси талант” тази неделя от 20:00 ч. по bTV

КУЛТУРАЕкстремна акробатика, страховит номер и „кралят на баланса“ превземат сцената на “България...

Славена Вътова ще онемее от страх по време на изпълнение, в което ще се включи,
а Ицо Хазарта ще “изпадне в захлас” по красавица с прекрасен глас

В новия епизод на “България търси талант”, тази неделя от 20:00 ч. по bTV, зрителите ще станат свидетели на един от най-загадъчните, ефектни и вълнуващи номера, показвани някога на сцената на шоуто. Специална роля в него ще има крехката Славена Вътова, която няма представа какво й предстои. Тя обаче ще покаже завидна смелост и здрава психика по време на най-страховития номер и ще излезе от него с усмивка, а това, което ще се случи на сцената, ще впечатли силно не само нея, но и всички в залата и пред екрана.
“Това буквално ме разтресе, ще го помня цял живот”, коментира с усмивка Славена, когато номерът приключи, а какво ще преживее тя – ще стане ясно в неделя.

Перфектен номер за баланс ще представи най-усмихнатият и концентриран участник в епизода, който спокойно може да грабне титлата “Кралят на баланса” с ювелирните си умения и прекрасно настроение. Малко момиченце с китара пък ще покаже, че “Рокът е вечно жив” с уникалното си изпълнение на сцената на шоуто. Забавни и неочаквани междупланетарни и направо космически таланти ще “изстрелят” шоуто на ново ниво, а една красива, нежна и ефирна певица ще накара не кой да е, а Ицо Хазарта да остане “без думи” от прекрасния й глас и вид. “Нереален” ще бъде и финалът на формата в неделя, с уникално, екстремно и почти нереално акробатично изпълнение, което ще остави журито без дъх.

Ако сте пропуснали:

Още теми...