„България търси талант“ 2019: жури – Катерина Евро, Славена Вътова, Ицо Хазарта и на шефското място Любен Дилов син за 5 от 6 сезона

 Три години след като приключи пети сезон на шоуто „България търси талант“, то се завръща в ефира на bTV с още по-голям заряд

 

Жури „България търси талант“ 2019:

 Катерина Евро  – чаровна актриса и любимка на поколения ценители на българското кино. Популярна е и със страстта си към кулинарните изкушения. Катерина Евро ще бъде за първи път жури в „България търси талант“. Тя е водещ и на тв предаване „Игрите на звездите“ по БТВ.

„Аз ще бъда „доброто ченге“, защото уважавам труда на хората и се радвам, когато някой се е постарал и прави нещо добре“, коментира Катето Евро.

Славена Вътова – Мис България 2006 г. освен с красотата си ни впечатлява и с афинитет към спорта и кулинарията. Била е и корица на престижното списание „Плейбой“ за януари 2012 г. Тя също участва като жури за първи път.

„Мис България“ 2006 сподели, че няма да бъде най-строгият член на журито, а ще се стреми да открива красотата във всеки един талант.

 Ицо Хазарта е български рап изпълнител, член и основател на групата Ъпсурт. За твори път жури в хитовото шоу.

„Надявам се да видя участници с оригинални номера и с увереност. Много бих искал, предвид други успешни музикални предавания, да има не само певци, а и хора с по-разнообразни таланти.“,  коментира певецът.

 Любен Дилов – син – доайенът в журито на телевизионното риалити, който освен че за пети сезон (от общо шест) ще е на почетното място, ни е познат като телевизионнен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и общественик.

Любен Дилов вярва, че на най-голямата шоу сцена ще се изявят хора, които могат да го изненадат дори и след дългогодишния му опит в „България търси талант“.

„Множество кариери на популярни днес личности стартираха от тази сцена. Не забравяйте, че не е късно да се явите на кастинг и да получите възможността да спечелите тази сериозна награда само с три впечатляващи изяви пред нас“, призова той.

„Златният бутон е голяма драма за журито. Аз помня предишния сезон, когато ударих моя златен бутон на хора, които винаги съм посрещал с голямо недоумение – това са бийтбоксърите. Така че тази година аз лично ще бъда по-предпазлив. Няма да бързам да го харчa”, призна намеренията си Любeн Дилов – син.

Голямата награда на „България търси талант“ 2019 е 50 000 лева.

Да припомним малко история на шоуто „България търси талант“

 Преди три години, последният реализиран пети сезон на „България търси талант“ музикантите от брас бенда „Виво Монтана“ заслужиха голямата победа в „България търси талант“/„Got Talent“

Кастингите за шестия сезон на шоуто започнаха през месец януари 2019.

В предишните сезони:

ПРОДУЦЕНТИ  НА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

През първите два сезона предаването е продуцирано bTV Media Group. Изпълнителен продуцент е „Global Films“ на Магърдич Халваджиян.

Изпълнителен продуцент на третия сезон е bTV Studios.

Четвъртият сезон е с нов изпълнителен продуцент, а имено „Seven – Eight Production“ на Слави Трифонов.

Продуцент на петия сезон е отново bTV Studios.

ПЪРВИ И ВТОРИ СЕЗОН НА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

Водещи и на първите два сезона са: Мария Игнатова и Алекс Раева.

Жури на първи и втори сезон на „България търси талант“ са: Магърдич Халваджиян (до 21 април 2012);

Хилда Казасян, Любен Дилов – син;

Красимир Радков (от 21 април 2012).

Победител в първия сезон е незрящата певица Богдана Петрова. Награда – 60 000 лева.

Победител във втория сезон на предаването в България е 12-годишната певица Кристина Арабаджиева.

Награда  – 60 000 лева.

ТРЕТИ СЕЗОН НА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

Третият сезон, излъчен през 2014 г., заедно с изпълнителния продуцент.

Журито е почти изцяло сменено, като само Любен Дилов-син е поканен и приема участието си отново, новите попълнения са: актрисата Ваня Цветкова, попфолк изпълнителката Есил Дюран и актьорът Асен Блатечки.

 Водещ на третия сезон е Мария Силвестър.

Победител в третия сезон е певецът от ромски произход Томас Томов от Дупница.

 Награда  60 000 лева.

  ЧЕТВЪРТИ  СЕЗОН НА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

 Журито пак е с нов състав: бизнесдамата Дарина Павлова, сценаристът от „Шоуто на Слави“ Иво Сиромахов, журналистката Илиана Беновска (до 17 май 2015), режисьорът Ники Илиев и певицата Деси Добрева (от 17 май 2015).

Водещи в четвъртия сезон, излъчен през 2015 г., са Мария Силвестър и Сашо Кадиев.

Победител в четвъртия сезон е Пламен Любенов от Варна,който танцува брейк с инвалидната си количка.

ПЕТИ СЕЗОН НА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

 Журито е в състав: Любен Дилов-син (журиращ в първите три сезона), Асен Блатечки (журиращ в трети сезон), Михаела Филева и Ицо Хазарта.

Водещ на петия сезонкойто се излъчи през 2016 г. отново е Мария Силвестър.

Победители са „Виво Монтана“. Духовият оркестър от гр. Монтана се състои от 8 младежи, които изпълняват балканска и ъндърграунд музика с иновативно звучене.

Награда  – 50 000 лв.

Традиционно кастингите за участници в шоуто се провеждат в трите най-големи града на страната – Варна, Пловдив и София. Случва се в различните сезони да участват и други градове – Русе, Бургас, Плевен, Благоевград, Велико Търново и Враца.

ШЕСТИ СЕЗОН НА „БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“

Следете на сайта ни всичко, което ще се случва.

Start typing and press Enter to search