Бебешки колички: 4 съвета при избор на детско „возило“

Една от най-скъпите покупки, когато очаквате бебе, е бебешката количка. Поради високите цени на този тип артикули много хора предпочитат да вземат назаем от свои близки и приятели количка, която те са ползвали за тяхното дете.

Действително, ако най-добрата ви приятелка е родила преди да речем три години и вече не използва количката, това е един добър начин да спестите много пари. За съжаление, в повечето случаи това няма как да стане по най-различни причини, като например:

  • Хората планират второ дете;
  • Продали са старата количка;
  • Повредила се е и не става за ползване;
  • Вече са я подарили на други близки;
  • Както и много други.

4 съвета при покупка на детски / бебешки колички

Ако избирате бебешка количка, ще останете смаяни колко голямо разнообразие има на пазара. За да не сгрешите, разгледайте добре следните няколко фактора:

1. Обърнете внимание на колелата

Имайте предвид, че на някои майки (може и вие да сте от тях) им се налага да слизат по стълби повече от един път на ден, докато при други това може и да не се случва. Всичко зависи от това къде живеете и по какъв маршрут се движите.

Важно е да се обърне внимание, че много малко съвременни колички успяват да използват рампите за бебешки колички, именно заради по-нестандартното си производство.

2. Практичност и за вас

Имайте предвид, че когато сте с количката и бебето, вашите ръце ще са постоянно заети. Ето защо е добре към количката да вървят екстри, които да ви предлагат възможно най-много прегради, където да слагате дамската си чанта, покупките и какво ли още не.

3. Не прекалявайте с лукса

Не бъдете твърде разточителни, защото все пак количката е временен помощен аксесоар, а не нещо за цял живот. Важно е да се припомни, че детето няма да е постоянно в количката тип кош, тъй като съвсем скоро то вече ще е твърде голямо и ще иска да стои седнало.

В онлайн детски магазин Malchugani.com можете да намерите наистина голям избор, който да ви насочи към правилното решение. Тук ще откриете утвърдени марки и модели на добри цени. Купувайте единствено това, което е съобразено с финансите ви.

4. Изберете неутрален цвят

Изборът на неутрален цвят ви дава възможност след време да използвате същата количка за следващо дете. Ето защо е препоръчително да избягвате стереотипни опции като синьо и розово, които само ще ви ограничат в бъдеще.

Неутралният цвят ще направи инвестицията ви в бебешка количка още по-добра и рентабилна.

Start typing and press Enter to search