Безплатен екскурзоводен тур в изложбата „Светът според Тодор Цонев“

7 февруари, четвъртък, 17:00 часа
зала 5

На 7 февруари в 17:00 часа Музеят на хумора и сатирата кани притежателите на карта „Приятели на Хумора” на специално събитие – безплатен екскурзоводен тур в изложбата „Светът според Тодор Цонев“.

Изложба „Светът според Тодор Цонев” е с изключителен изкуствоведски принос, съвременен дизайн и създава ново знание в полето на сатирата и историята на българското изкуство. Всички, които искат да научат повече за непозната на обществеността и специалистите част от творчеството на Тодор Цонев (малката сатирична пластика), връзката на художника с Габрово и приноса му към създаването на Музея, очакваме в зала 5.

Членските карти на Музея са четири вида – Индивидуална, Младежка, Семейна и Сребърна, и цените им са „габровски“. Всеки, който желае да закупи членска карта, може да попълни заявление на касата на Музея. Притежателите им посещават Музея безплатно в рамките цялата година. Наред с постоянните изложби, габровци могат да разгледат над 12 временни изложби, а също така да се насладят и на богататата програма от над 50 събития годишно, Те могат да се възползват и от кураторски беседи, организирани ексклузивно за „Приятели на Хумора“, безплатен вход за дните на настолните игри, 20% отстъпка на билети за творчески ателиета, кино прожекции, детски образователни програми и избрани събития.

Start typing and press Enter to search