Борисов: Мисля, че посещението на папата беше добра реклама за България

“Голямо Благодаря на всички, които взеха участие. Мисля, че тридневното посещение на папата е добра реклама на България. Мисля, че беше добро посещение. Призив за мир папата отправя отвсякъде по света. “

 “Папата е голям приятел на страната ни. Десетилетия наред атентатът срещу папата беше свързан с България. Когато три дни папа обикаля в страната, среща се с представители на всички вероизповедания, това се е отразило добре”

“Винаги ясно съм разграничавал хората, които бягат от воините и сме длъжни да им помогнем, и икономическите мигранти, както и тези, които се опитват да влязат нелегално. Нашата история също е такава. И ние сме били имигранти и сме бягали от тези, които ни атакуват. Казвал съм го, ние сме против тези, които нелегално се опитват да преминат през страната. За това толкова силно охраняваме границата си”, категоричен е министър-председателят. “Аз в Божиите работи не се бъркам. Господ Бог е назначил и папата, и патриарха. Стана ми много приятно когато видях папата да целува кръста на нашия патриарх”

Бойко Борисов

ВИДЕО:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2430537180507671/

Start typing and press Enter to search