Интервю с Борис Гълъбов – продуцент на шоу-спектакъла „Playmate Of The Year 2019“

АСПЕКТИнтервю с Борис Гълъбов – продуцент на шоу-спектакъла „Playmate Of The Year...

Интервю на Златина Иванова, Code Fashion TV

Code Fashion TV:

До мен е Боби Гълъбов, продуцент на шоуто „Playmate Of The Year 2019“ и един от съдружниците на марката „Плейбой“. Здравей, поздравления!

Борис Гълъбов:

Здравей, как се чувстваш?

Code Fashion TV:

Чудесно се чувствам. Тази година шоуто е наистина доста мащабно. Всяка година надграждате. Разкажи ни повече, как протекоха приготовленията? Как се чувстваш вече със завършеният продукт?

Борис Гълъбов:

Безсънни нощи, много работа на целия екип, на който благодаря. Също така благодаря и на нашите партньори – виждате ги на стената… Това е целогодишна работа. В момента приключваме финала и започваме подготовката за следващата година.

Code Fashion TV:

Отвън една доста хубава кола очаква победителката. Ще разкажеш ли малко повече за това партньорство?

Борис Гълъбов:

Това партньорство с „Ауто Италия“ стана благодарение на едни доста тежки преговори. Те прегърнаха изцяло идеята да връчат автомобил на победителката – това е Алфа Ромео Джулия – 280 коня, Quadrifoglio, тунингована. Предполагам, че за следващата година ще продължим това наше партньорство с тях.

 

Code Fashion TV:

Успех ви пожелаваме. Малко преди да си поговоря с теб си поговорих и с Любен Дилов син и това му казах и на него – вашите Плеймейтки са навсякъде, който и канал да превключиш – все някое предаване участват. Какво според теб ще последва сега за победителката?

Борис Гълъбов:

Победителката… предполагам, че ще използва цялата тази известност, за да се развие и да постигне нещо живота. Защото, в крайна сметка, освен конкурс „Плеймейт“ е и едно начало да направи някаква кариера. Тъй като тази известност отваря много врати.

Code Fashion TV:

Пожелаваме ѝ успехи! Наистина, тази титла да ѝ отвори много врати.

 Борис Гълъбов:

Благодаря! След финанала на „Playmate Of The Year 2019“ започва кастингът за следващата година. Всички желаещи ще се информират за подробности от Code Fashion TV, от страницата на playboy.bg, страницата на Playmate – къде и как може да се запишат. Следващата година ни очакват… засега сме планирали около 15-16 партита, предварително. И един много голям финал, но него го оставяме в тайна. И предполагам – пак ще си партнираме с вас.

Code Fashion TV:

Разбира се. Това значи още безсънни нощи.

Ако сте пропуснали:

Още теми...