Bridgestone представя глобални решения

КОЛИBridgestone представя глобални решения

 

Bridgestone представя глобални решения за мобилност на
Изложението за потребителска електроника в Лас Вегас
(Consumer Electronics Show – CES 2020)

При първото си участие на изложението, компанията ще демонстрира технология от ново поколение за безопасна и устойчива мобилност

Bridgestone, най-голямата компания за производство на гуми и каучукови изделия в света, анонсира, че за първи път ще вземе участие в ежегодното Изложение за потребителска електроника (Consumer Electronics Show – CES), което ще се проведе в Лас Вегас между 7-ми и 10-ти януари 2020 г. Като част от интерактивната си демонстрация, компанията ще насочи вниманието към редица решения за мобилност, които дават възможност за автономно бъдеще с акцент върху разширена мобилност, подобрена безопасност и повишена ефективност.

„Изложението предлага уникална възможност на Bridgestone да покаже трансформацията на компанията, която ще ѝ позволи да се превърне във водещ доверен партньор при решенията за мобилност“, заяви Т. Дж. Хигинс, вицепрезидент и главен стратегически директор на Bridgestone.

„Bridgestone има близо 90-годишна история в прилагането на технологии и проучвания за разработване на съвременни продукти, услуги и решения за вечно движещия и променящия се свят. Докато гледаме към бъдещето, ние комбинираме своя опит и експертиза в разработването на гуми с широка гама от дигитални решения, даващи ни възможност да предложим свързани продукти и услуги за безопасна, устойчива мобилност, като по този начин допринасяме за развитието на обществото.“

По време на изложението, Bridgestone ще представи множество високотехнологични решения за мобилност, включително:

  • Безвъздушни гуми Bridgestone за удължена мобилност – Bridgestone надгражда своята 90-годишна лидерска позиция в сферата на продуктовите иновации с разработката на гуми, които дават възможност за безопасна и непрекъсната мобилност. В рамките на изложението, компанията ще представи своята гама съвременни безвъздушни гуми, концепции за лична мобилност и приложения за търговски автопаркове. Bridgestone ще демонстрира комбинацията от протектор и колело при безвъздушните гуми, която създава устойчива структура с висока якост. Този дизайн елиминира необходимостта гумите да бъдат пълни с въздух и реално изключва опасностите, свързани със спукани гуми. В допълнение Bridgestone ще представи и решение за безвъздушни еластични гуми и колела на лунен роувър, който в момента компанията разработва за международната космическа мисия.
  • Проактивна интелигентна технология за гуми с подобрена безопасност – Съвременната технология за мобилност не знае какво се случва в гумата и на пътната настилка, което е бариера при изцяло автономното шофиране. Използвайки експертните си познания, сензори и сериозни възможности за симулация, Bridgestone адресира тази нужда, като изгражда дигитален двойник на гумата от ново поколение. В рамките на изложението компанията ще демонстрира как двойникът и дигиталната технология за свързани гуми може да се използва за генериране на конкретни, изпълними прогнози, които могат да подобрят прецизността на системите за безопасност на автомобила.
  • Webfleet решения за повишена ефективност – платформата Webfleet Solutions на Bridgestone използва данни и анализи, за да позволява на милиони превозни средства да се придвижват по възможно най-ефективния начин. Посетителите на изложението ще имат възможност да видят реална симулация на платформата, и да се уверят как телематиката захранва свързаната екосистема на превозното средство, трансформирайки глобалните бизнес стратегии, повишавайки безопасността и подобрявайки ефективността на разходите.

Ако сте пропуснали:

Още теми...