БТВ намери заместник на Слави Трифонов

Станимир Бакалов – известен в спортните среди телевизионен водещ – най-вероятно ще поеме опразнения от Слави Трифонов отрязък от време във вечерната програма на бТВ, съобщи сайтът „Блиц“. Две продуцентски къщи вече са в напреднали преговори със сегашния водещ на набиращото все по-голяма популярност спортното предаване по Евроком – „Дискусионен клуб Спорт”.

Освен с успешния си рейтинг Бакалов е впечатлил продуцентите и с опита си в комуникацията си с гости, способността си да ги предразполага да дават най-доброто от себе си, благодарение на положителната си нагласа и страст в разговора, и най-вече с умението си да прави телевизионно шоу.

Спортният водещ, който е работил зад кадър в редица небезизвестни частни телевизионни продукции, е имал подобно предложение още преди време да прави вечерно шоу в телевизия Евроком.

Той е привлякъл вниманието на продуцентските къщи и с голямата си прилика със Слави Трифонов, което е наклонило везните за идеята в негово лице да се намери подходящ водещ на вече оставащата празна ниша на телевизионния пазар.

Медийни експерти са на мнение, че едно ново лице може да възроди интереса към вечерно токшоу с гости и балет, което да запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото напускане след 19 години на ефир.

Евентуалната продукция много е вероятно да се казва „Шоуто на Стани” и ще включва балет, атрактивни скечове, гостувания на спортисти, музиканти, актьори, културни дейци и общественици. Обмисля се вариантът Станимир Бакалов да бъде основен водещ в първата част на предаването, а във втората доказани комици или експерти да запълват програмата с атрактивни комедийни елементи или да бъдат засегнати сериозни обществени теми от ежедневието ни.

Източник standartnews.com

Start typing and press Enter to search