bTV Radio вече и в Русе

Водещото информационно радио разширява обхвата си в България с нова честота на излъчване

       Информационното радио на bTV Media Group – bTV Radio – разширява обхвата си с нова честота в град Русе на 89,9 MHz. От днес жителите и гостите на дунавския град ще могат да следят новини на всеки час, актуални и спортни предавания от ефира на bTV, модерно музикално звучене, както и най-горещите теми от деня в авторските предавания на радиото „За града“ и „Важното, казано на глас“. Това е осмата честота за bTV Radio, заедно с досегашните в София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Кърджали, Горна Оряховица и Велинград.

Според проучвания на ГАРБ от 2018 година bTV Radio заема водещи позиции като едно от най-предпочитаните информационни радиа в София.  Данните сочат, че bTV Radio държи челни места по брой слушатели и слушани минути на ден в столицата.

Наскоро към екипа на радиостанциите, част от bTV Radio Group –        N-JOYbTV RadioJazz FMClassic FM и Z-Rock, се присъедини и Жени Марчева – журналистиката от bTV с голям телевизионен и радио опит. Водещата на „Тази събота и неделя“ зае позицията изпълнителен продуцент на новините и актуалното съдържание в ефира на радиостанциите.

Start typing and press Enter to search