Чаровната Мира Добрева разпитва Весела Бабинова, Глория Петкова и Александър Сано

Звезди от новия сериен филм на БНТ „Денят на Бащата“ на гости в „Отблизо с Мира

Актьорите Весела Бабинова, Глория Петкова и Александър Сано – или с други думи част от звездния състав на новия сериен филм на БНТ „Денят на бащата“, гостуват в предаването „Отблизо с Мира“ тази неделя.

Модерната градска драма, която стартира в ефира на Българската национална телевизия през февруари, проследява в шест епизода историята на един разпадащ се брак и болезнените последствия, които раздялата носи за децата.

            В непринуден разговор с водещата Мира Добрева актьорското трио ще разкрие за пръв път в ефир предизвикателствата пред пресъздаването на една често срещана житейска ситуация в художествен филм и за това как всеки от нас е изложен на риска да загуби човешки облик в критичните обстоятелства, с които съдбата често ни сблъсква при развод. Лентата застъпва гледните точки и на майката, и на детето, и на бащата.

Ще научим повече за невероятната химия между членовете на филмовия екип по време на снимачния процес и за това доколко всеки от тях се е променил, след като се е потопил в тази драматична история. Или както споделя Александър Сано: „Все още не съм гледал готовия филм, но емоциите, които ни обединяваха на снимачната площадка, ми подсказват, че сме създали нещо истинско.“ Глория Петкова от своя страна ще разкаже как се е справила със снимачния процес, въпреки че е била бременна с първото си дете по това време.

            Тази неделя в „Отблизо с Мира“ стартира и новата поредица „Великите непознати българи“, в която водещата Ралица Цингова припомня историите на незаслужено забравени наши съотечественици – творци и изобретатели. В рубриката „Да ти кажа честно“ ще проследим историята на боевете с петли, която датира отпреди Новата ера, а в „Дневникът на Червенокосата“ ще научим за най-нестандартните гробища в света. Очаквайте и продължението на интервюто с италианския посланик у нас Стефано Балди.

Гледайте „Отблизо с Мира“ тази неделя от 11 ч.!

Start typing and press Enter to search