Певицата Цвети Радойчева призовава своите почитатели да гласуват в утрешния ден

Изпълнителката на хитовата балада “Вземи ми всичко„ написа откровен пост в социалната мрежа, в които признава, че се гордее, че е българка и не мисли да живее в друга държава освен тук в България. Красавицата пее предимно мелодична българска авторска музика, която носи послание и смята да продължава да твори и да се развива тук в родината си. Именно затова, Цвети Радойчева обяви, че в утрешния ден ще гласува и призова всички нейни почитатели също да го направят, тъй като всеки един от нас носи отговорност за развитието на държавата ни, давайки своя глас!

„Като социално отговорна личност, утре определено ще гласувам!!! Винаги го правя, тъй като се чувствам горда българка, която обича родината си и има желание да живее и да се развива именно тук в България!

Негласувайки, всеки един от нас дава възможността на гласувалите да вземат решение вместо него! Затова призовавам в утрешния ден да се възползваме от това си право, тъй като всеки глас е важен и всички ние носим отговорност, какво развитие ще има държавата ни“.

Start typing and press Enter to search