Поп певицата Цвети Радойчева, която триумфира преди месец на Bg Music Festival, отпразнува третия рожден ден на дъщеря си Ванеса с весело градинско детско парти. На 29 август успешната поп певица написа в социалната мрежа „Днес душата ми пее най-красивата мелодия. Моята прекрасница Ванеса става на 3 годинки. Нека бъде здрава, щастлива и благословена. Обичаме я безкрайно! Цвети публикува и  прекрасна снимка заедно с малката, на която по всичко личи, че Ванеса е наследила красотата, харизмата и обаянието на лъчезарната си усмивка именно от своята майка.  Оказва се, че  момиченцето не само е много красиво, а е надарено и с големи артистични заложби, тъй като пее, танцува, има интерес към музикални инструменти и актьорска игра. И още от сега е истинска гордост за мама и тате.

Много приятели и колеги от музикалните и артистични среди поздравиха дъщеричката на Цвети Радойчева, а великия поет Петър Москов написа специален поздрав под формата на стих, който подари на Ванеса по повод рождения й ден.

Въпреки многобройните си професионални ангажименти, Цвети Радойчева определено обича да прекарва свободното си време със своето семейство и чаровната Ванеса , която е много любознателно и емоционално дете, а когато Цвети е на събития, концерти и пътувания доверява изцяло грижите за нея на своята майка.

Харизматичната поп певица имаше изключително успешно и динамично лято. Юли месец Цвети Радойчева  грабна голямата награда на фестивала BG Music Festival със своята авторска песен „Изчезни“, която е посветена на жените пострадали от домашно насилие и скоро ще се сдобие с официален видеоклип. Видеото ще се реализира с подкрепата на най-големия женски клуб „Зонта клуб „и именно с него и песента Цвети ще даде голяма гласност на проблема с насилието над жени.