Талантливата поп певица за поредна година избра гръцките плажове, за да събере тен и да си почине подобаващо със своето семейство. След динамичното и успешно лято, красавицата си взе заслужена 7 дневна почивка само за нея, любимия й мъж и малката rм дъщеричка Ванеса.

Цвети сподели впечатляващи фотоси по бански в социалната мрежа , от които по всичко личи, че певицата освен със страхотен талант, глас и харизма, може да се похвали и с перфектно тяло.

Сексапилната й визия направо  подлуди гърците на плажа и нейните почитатели в личния й профил  и  много от тях бяха единодушни, че Цвети е родена и за модел.

Успешната певица е напълно натурална и няма нито една интервенция. Цвети не веднъж е споделяла, че държи на своята естествена красота и не би правила никакви корекции във външния си вид.  Поп певицата е майка на 3 годишната си дъщеря Ванеса, а изваяната си фигура подържа с йога и здравословна храна.

Веднага щом се прибра в България, Цвети Радойчева започна снимки по видеоклипа към песента „Изчезни“, с която триумфира това лято на BG Music Festival, а също така се зае и със своята  подготовка за  предстоящия престижен Парижки Бал, на който красавицата ще се изяви на 5 октомври по покана на Ефемия Форд .