Цвети Радойчева украси жива елха

Поп певицата сподели емоционални снимки в социалната мрежа, как украсява голяма естествена елха в двора на своята вила.

А най- добрата й помощничка беше нейната 4 годишна дъщеричка Ванеса, която бързаше с голям ентусиазъм да укичи гирлянди и красиви играчки. Цвети написа пост в своя профил,в който коментира колко е важно да сме възможно най–близо до природата и да бъдем естествени и автентични:

„Готови сме с нашата елха в двора на вилата ни! Емоцията да украсим живата ни,вече пораснала елха, беше неповторима! Аз се радвах като малко дете заедно с моята 4 годишна дъщеричка Ванеса! Връзката с природата,смеха,греещите очи,любовта …всичко това е нашата автентичност! Бъдете истински,приятели и се радвайте на всеки миг! „

Родната певица е ограничила своите социални контакти поради пандемията с Covid19 и прекарва времето със семейството си на своята вила ,далеч от града. Въпреки поканите, талантливата певица отказа всички телевизионни участия след гостуването в „Шоуто на Николаос Цитириди „ миналия месец и прецени, че най-добрия начин да се предпази от вируса е изолацията.

Коледните и новогодишни празници наближават и красавицата има предварително поети участия,но при създалата се ситуация, колкото и да обича професията си и музиката,вече не прави планове, тъй като е на мнение, че не знаем какво ще ни донесе следващия ден и предпочита да живее тук и сега и да се радва на миговете, прекарани с любимите хора 

„Мисля, че основния урок, който трябва да научим от пандемията и ситуацията, в която сме поставени всички е да не правим планове, а да живеем тук и сега с душа!!!

Пазете се е бъдете здрави 🙂 !“

Start typing and press Enter to search