Цвети Радойчева разплака проф. Вучков

СВЕТСКИ НОВИНИ Цвети Радойчева разплака проф. Вучков

Талантливата поп певица беше специален гост в предаването „Времена и нрави“ на легендарния проф. Юлиан Вучков. Красавицата направи впечатляващ концерт на най-светлия християнки празник Великден, а зрителския интерес се оказа огромен. Над милион и половина зрители са били пред екраните в празничната вечер, за да проследят нейния концерт.

Възпитаничката на Националната музикална академия представя най-новата си песен с хитово заглавие „Изчезни“, която е посветена на жените пострадали от домашно насилие и съвсем скоро ще се сдобие и с тематичен видеоклип, в който Цвети ще си партнира в актьорска игра с известен артист. В програмата си беше включила  евъргрийни, българска естрада, и още други свои авторски хитове.

Харизматичната певица винаги се е отличавала не само със своите големи гласове възможности и перфектна визия, но и с емоцията и чувството, с които изпълнява своите песни, а професор Вучков беше силно впечатлен от нея и не спря да изразява своето възхищение към таланта и професионализма й.. Цвети Радойчева изпълни песента CAMINO по неповторим начин, а големия български критик и анализатор се разчуства и  разплака в ефир . След това каза на Цвети  „Ти си достойна наследничка на Лили Иванова„.

В момента Цвети Радойчева подготвя още една бърза, лятна песен, с която ще зарадва своите почитатели в един от големите песенни конкурси през лятото.

Популярни

Още теми...