Да сте срещали рицари и принцеси?

Модерно е да си средновековен

Serdika Center напомня с инициативата „Бъди доброто, което искаш да видиш“ за основните човешки ценности

 Да прощаваш, да си честен, благодарен, смел и отговорен към обкръжаващия те свят, да си щедър и да обичаш – това са част от качествата, които всеки рицар през Средновековието е притежавал. И макар тези качества да са непреходни, в днешното динамично и забързано ежедневие хората отделят повече време в негативни мисли и тревоги, отколкото в това да правят и търсят доброто и позитивното около себе си.

Инициативата „Бъди доброто, което искаш да видиш“ има за цел да напомни на хората, че добронамереността е сред най-важните ценности в човешките отношения. Чрез нея организаторите от Serdika Center искат да припомнят колко ценна е една усмивка и колко много може да направи за човека отсреща, да припомнят кои са истинските човешки ценности, а именно уважението, добротата, честността. В рамките на специалното събитие за деца „Средновековни приключения“ в търговския център, всички имат възможност да се научат на рицарски обноски и маниери на принцеси, като се пренесат в един свят на храброст и романтика, забавлявайки се с множество игри и турнири, които ще им покажат, че както преди, така и сега е модерно да са дами и кавалери.

Инициативата продължава до 23 юни в Serdika Center, за да покаже на малки и големи, че честната дума и добрите обноски не са останали назад във времето и винаги ще бъдат актуални.

Повече информация можете да откриете тук: https://www.facebook.com/events/613933135774437/

А до 14-ти на места из София можете да срещнете рицари и принцеси да напомнят на хората да бъдат добри и да се усмихват по-често.

Start typing and press Enter to search