Даниел Асенов се включва в снимките на филма “#Агресия”

КУЛТУРАДаниел Асенов се включва в снимките на филма “#Агресия”

Боксьорът Даниел Асенов ще е сред лицата във филма “#Агресия”, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и БНТ в рамките на проекта “Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията”. Снимките на документалната лента вече започнаха, като в нея ще участват и други популярни българи, както и младежи, учители, треньори, психолози, представители на институции, имащи отношение към превенцията и справянето с проявите на агресия във всичките й форми.

Със специално видео послание шесткратният европейски шампион Даниел Асенов обяви подкрепата си към информационната кампания, която има за цел да покаже на обществото и отговорните институции рисковете, които дебнат от ниската информираност и непознаване на основни начини за справяне в конфликтни ситуации и при зависимости.

“#Агресия” ще бъде представен през септември.

Филмът е част от дейностите по проекта „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, който се реализира от асоциация „Докосни дъгата“ и е финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 г. на Министерството на младежта и спорта.

Даниел Асенов се включва в снимките на филма “#Агресия”

Ако сте пропуснали:

Още теми...