от

Джулио – мъжът, който замени Илия Павлов до Дарина

Той е италианец, 35-годишен, актьор, но има и диплома по дентална медицина. Той е сексапилният Джулио Берути, мъжът до Дарина Павлова.

Италиански медии вече описват в детайли романтичната връзка между техния омайник и българската продуцентка, вдовица на Илия Павлов.

Уликата – публикувана от Павлова снимка на хванатите им ръце, като на нейния безимен пръст искри диамантен пръстен във формата на змия.

Фотосът е придружен с пояснението: „Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време“.

Но последва и неофициално опровержение – бижуто действително било подарък от 35-годишния Джулио, но двойката няма планове да минава под венчило.

Берути е по-млад от Павлова с 21 години. Роден е във Вечния град – Рим. Зодия Везни. Висок е 190 см. За него може да се каже, че не е част от мнозинството хубавци – скочили от манекенската пътека пред камерата. Италианецът има диплома по дентална медицина. Баща му е хирург и това оказва сериозно влияние върху него.

„Харесва ми да използвам ръцете си, за да лекувам“, казва Джулио в интервю, цитирано от „168 часа“.

В училище, освен че наблягал на уроците, той не пренебревал и физическите си дадености, които в крайна сметка му осигурили място под светлините на прожекторите. Изявява се като модел – участва в ревюта, фотосесии и различни фешън кампании. Влечението към играта у него се зародила спонтанно. Още като дете обичал да се занимава с рецитиране и театрални постановки.

Актьорската му кариера стартира от телевизионна реклама. На 21 години се явява на кастинг за малка роля в сериал и я получава. След това се снима в игрален филм и после идва участието му в „Дъщерята на Елиза“, което му осигурява международна популярност. Първоначално е уплашен от първата си главна роля.

„Направо си умирах от страх дали ще се справя, или не – спомня си Берути. – Проектът беше амбициозен, мащабен и означаваше огромна отговорност за мен. Но режисьорът беше много опитен. Научих много неща от екипа на сериала и успях да превъзмогна страховете си“, споделя той.

Едва на 24 години Берути признава, че само веднъж е изживявал част от наистина голяма и силна любов – оказала се невъзможна. Дамата не била италианка. Разстоянието ги разделило.

„Като цяло съм много романтичен мъж“, описва себе си Джулио.

След 25-ата си годишнина горещият италианец започва пътешествие в търсене на себе си. Поне така обяснява в интервю за „Венити Феър“ през 2014-а вече 30-годишният Берути. Тогава той признава, че още не е намерил точната жена, но знае как да чака.

Дали пък спирката му не е… Дарина Павлова – бивша актриса, вдовица, тв и филмов продуцент, близка приятелка на бившия премиер Силвио Берлускони и на куп холивудски звезди, питат се медиите на Ботуша.
И пишат как българката го отрупва с подаръци, включително часовник за десетки хиляди евро.

На това Берути само отговаря: „Между нас има голяма почит“. Само това ли?

Източчник и още от автора на https://bg-voice.com/