Део, Лео и Мойсей мечтаят за „Сочните й устни“

Новата песен е подарък от „Скандау“

Лятното парче е с уникален анимационен клип, в който „играят“ целите семейства на рапърите

Лятото наближава и дежурният тандем Део и Лео го стартират по традиция предварително с горещо ново парче. То носи името „Сладките й устни“, а видеото направи премиерата си на 1 април – Деня на шегата, като поредното намигване на момчетата да гледаме с чувство за хумор и усмивка на живота. В новия си проект Део и Лео работят с Мойсей.

„Търсихме нещо различно, затова и имахме нужда от мелодичен мъжки глас. С Мойсей се познаваме отдавна и за миг не се поколебахме да го поканим“, казва италианецът, който в последно време се е отдал активно на другата си страст – кулинарията. След като приключи с журирането на предходния сезон на Master Chef България, той вече води ежеседмична готварска рубрика в предаването „Преди обед“ по bTV. Явно обаче намира време да застане и пред микрофона в студиото.

Историята на песента е не по-малко интересна от уникалния, изцяло анимационен клип, дело на Грозен Ентъртеймънт. Парчето всъщност съществува от две години. Текстът е дело на група „Скандау“, които го подаряват на приятелите си Део и Лео, а бийтът е на руснака M1chellz. За да получи достойно представяне обаче българо-италианското дуо искали да измислят по-специален клип. Спират се на анимацията – предизвикателство, което не са поемали до момента. Доверяват се на Грозен ентъртеймънт, които рисуват супер забавното и запомнящо се видео изцяло на ръка през последните две години. А като за капак на всичко Део и Лео вкарват целите си семейства в сюжета.

„Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме и в новата ни песен „Сочните й устни“, казва Део.

Историята в мини-филмчето разказва за плажните свалки, които Део и Лео се опитват да завъртят с типична напудрена госпожица със сочни устни. Естествено удрят на камък, а през това време Мойсей се забавлява във водата. И докато мерят дължината на краката на красавицата с поглед и пускат селфита от плажа, съпругите им  – Мариана и Лучия, попадат на кадрите в Интернет. Светкавично „събират“ любимите си мъже от плажа с едната ръка, а с другата гледат децата. Един от най-забавните моменти в правенето на видеото е, когато два месеца преди премиерата всичко било почти финално нарисувано, но на Део му се ражда втори син. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана. Като благодарност към ““Скандау“, във видеото се появяват и анимираните герои и на Тото и Лъчо.

Подгрейте за лятото още от пролетта и се усмихнете на живота.

Start typing and press Enter to search