ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 17 НОЕМВРИ:

Здравейте в началото на делника. Сряда е! Няма нужда да бързаме – ако нещо трябва да се случи, то ще се случи. В точното време, на точното място, с правилния човек и поради правилната причина. Добро утро

Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч:

  В рубриката ни „Тема на деня“ ще говорим за ситуацията в лявото политическо пространство след края на парламентарните избори тази неделя. Какво се случва в БСП на регионално и национално ниво? След новините в 8 ч. ще чуем кметът на Созопол Тихомир Янакиев, който подаде оставка като заместник – председател на областния съвет на БСП.

  В рубриката ни „Рестартирай Европа!По – силна за теб“ ще стане дума за младите и Конференцията за бъдещето на Европа – приоритети и насоки за развитието на ЕС според студенти и трима български евродепутати.

   В минутите ни за култура след 9 ч. ще ви разкажем за първото издание на националния литературен конкурс „Любовта е извор“, който провокира деца и младежи да пишат по темата. Инициативата е посветена на паметта за Стоян Русев (Дядо Благо) – български учител и писател, повече ще ни разкаже секретарят на читалище „Просвета“ в Малко Търново Милена Дренчева.

  Община Котел провокира своите жители с две интересни инициативи. Събират се снимки и картички от миналото от Котел и местностите около него, а днес приключва и конкурса „Иконата в моя дом“, който е посветен на християнските ценности.

  -ще добавим новини, хороскоп и културен афиш!

Start typing and press Enter to search