Мишел дневен хороскоп

След 8.48 ч. Луната вече навлиза в Козирог. Цялото ни внимание се измества в посока на повече постижения и по-добра реализация. Не забравяйте, че днес не се препоръчва да се харчат големи суми пари. Не договаряйте сделки и заплати, няма да бъдете удовлетворение.

Рано сутринта Слънцето и Марс са в хармоничен аспект. Използвайте тази енергия за придвижване на рутинните задължения. Проявете смелост и своите лидерски качества, безучастното поведение няма да ви е от полза.

Подходящ ден за повече движение и спорт.

Отново любовта и партньорствата ще станат главна тема. Венера и Уран навлизат в конфликтен аспект, който ще е точен утре. Вероятни са неочаквани обрати в отношенията, внезапно разочарование и раздели. Нарастват капризите и чувството на неудовлетвореност в любовта и взаимоотношенията.

ВАЖНО!

Напомням за 28 февруари: не насрочвайте дейности свързани с пари, не ходете по банки, не извършвайте големи трансфери на суми, защото това е ден без богатство. Дълго време след това ще трябва да си възстановявате загубите. Следващата дата ще е на 2 март.

Вижте останалите дни без богатство до края на годината ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 08.17 ч. – 08.48 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

- РЕКЛАМА -