Добрият старомоден секс по-горещ от всякога

ИНТИМНО (18+) Добрият старомоден секс по-горещ от всякога

 Единственото, от което героите имат нужда, за да правят страстен секс, е партньорът, когото желаят – и, най-добре, веднага.

източник cosmopolitan.bg

Сегашното ми гадже, Джей, не си пада много-много по фетишите в секса. През по-голямата част от времето Джей предпочита романтичния секс и е великолепен в леглото. Една връзка се развива добре, когато партньорите са открити по отношение на секса – и това не се отнася само до желанието му да пробва моите изчанчени желания, но и до съгласието ми с неговите непретенциозни предпочитания, които също заслужават уважение. Това споразумение ще направи много повече за секс живота ти, отколкото преминаването на различни граници. То ще доведе и до секс от типа искам-те-веднага-и-не-ми-трябват-камшици, който всъщност си е старомоден романтичен секс, но го чувстваш по различен начин. Ето защо.

1. Създава усещане за неотложност

Ако двамата изгаряте от желание да си разкъсате дрехите, едва ли ще паузирате, за да си обуеш мрежестия чорапогащник/да окачите въжетата/ да измислите игра на роли. Какво може да е по-секси от това да желаеш някого – и той теб – толкова силно, че всичко, което ти трябва, е просто да стигнете до спалнята? Така или иначе, това отчаяно желание да се имате ВЕДНАГА означава, че дори не е нужно да правите нещо по-различно от мисионерската. Неотложността води до секс, който трябва да бъде просто това, което е. Горещ, страстен и перфектен.

2. Можеш да се фокусираш върху чувствата

Когато го правите без приспособления, с партньорът ти ще се съсредоточите върху усещанията на другия, вместо да се чудиш дали успяваш да редуваш успешно всички степени на вибратора. Когато правя страхотния секс с Джей, почти никога не мисля какво следва. Вместо това се наслаждавам на нещата, които правим един с друг и на начина, по който ги възприема той. Мога да забележа как реагира, ако го докосна по силно или по-леко, по-бързо или по-бавно, на определено място. Телата ни са нашите играчки! Можеш просто да обърнеш внимание на дишането на любимия си и на движенията му и така ще знаеш как да го заведеш до заветното О.

3. Напомня ти, че не е нужно горещият секс да е извратен

Ако се чувствате добре и комфортно в леглото, не е нужно нито да удвоявате мръсните приказки, нито да заставате в пози на претцели, за да се почувствате страхотно. Простичките думи: „Приятно ми е да ме докосваш там“ са супер секси. Това е и вот на доверие – когато знам, че двамата се харесваме, без да се налага да висим (буквално!) надолу с главата от кревата, го чувствам още по-близък.

4. Ако обикновено правиш откачен секс, връщането към фундамента ще е приятна промяна

Ако си падаш по експериментите и голотата едновременно, изборът да правиш секс по възможно най-интимния начин е едно от най-вълнуващите и изненадващи неща, които можеш да направиш за себе си и за партньора/ите си. След години извратенящини, сега харесвам старомодния секс, защото го чувствам по-обвързващ, отколкото въжетата, които мога да купя, ако се разходя до секс-шопа. (А и да си го кажем – играчките струват много пари.) Доста освежаващо е да не се налага да се пресягам към нощното ми шкафче всеки път, когато искам нещо интересно, интимно и страхотно. Даже увеличава удоволствието ми в моментите, в които реша да се отдам на ласките на вибратора.

Популярни

Още теми...