ДЯДО КОЛЕДА ДОЙДЕ ПРИ ДЕЦАТА ОТ РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ДА ВЗЕМЕ ПИСМАТА  С ЖЕЛАНИЯТА ИМ

Десетки малчугани и техните родители посрещнаха Дядо Коледа в парк „Възраждане“, където добрият старец дойде да вземе писмата с желанията на децата, които все още не са ги изпратили, защото до Коледа остават само две седмици и неговите работливи джуджета са много заети. Той беше приятно изненадан, че най-новият столичен парк е станал още по-голям, красив и много добре празнично украсен. За поредна година Дядо Коледа идва в парка да види коледната елха, която и тази година е украсена от район „Възраждане“.

„Преди дни получих поканата от кмета на район „Възраждане“ Савина Савова и обещах да дойда, да оставя тази светеща шейна с еленчетата, за да се радват децата от район „Възраждане“ и от цяла София. Разбрах от моите джуджета, че кметът на района Савина Савова е направила много добри дела за хората от район „Възраждане“ през миналата година – вече имат аквапарк с минерална вода, в 30-то училище скоро басейнът ще е готов и децата ще плуват, разбрах, че наблизо има много хубаво парково пространство – „Градината на Доброто“, в която има забавления за всички – за малки и големи“, каза Дядо Коледа и даде на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова  подарък от Баба Коледа – вълшебни коледни сладки, които лично е изпекла. Подаръкът е за добре свършената работа и добрите дела през изминалата година.

  Савина Савова пожела на всички здраве, щастие, да бъдат с близките си хора на светлите коледни празници, а  на родителите – да бъдат отговорни към своите деца, да бъдат пример за тях и да правят добри дела. На малчуганите пожела за бъдат здрави, послушни и добри, да получат желаните подаръци и да имат много вълшебни коледни мигове.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова благодари на малките изпълнители от Вокално студио „Дъга – Палавници“ от Арт център „Карнолски“ при Дом на културата „Средец“ и техният ръководител Снежана Полихронова за хубавите песни и празничното настроение, което създадоха със своите изпълнения.

Дядо Коледа напълни торбата си с писмата на децата и се отправи към Лапландия за да изпълни техните желания.