Ергономични столове – как да изберем подходящия

Всички вие, които прекарвате значителна част от деня си седнали зад бюрото в офиса, знаете, че такъв тип професии не са толкова приятни и леки, както може би изглежда на пръв поглед.

Много често хората, които са в седнало положение дълго време, страдат от изкривяване на гръбначния стълб, болки, дискомфорт, нетърпими схващания в областта на гърба и какво ли не още. За да избегнете подобно стечение на обстоятелствата, ние ви съветваме да избирате наистина внимателно офис стола на работното си място.

За да бъдем максимално полезни за вас, потребителите, първото, което възнамеряваме да направим, е да ви насочим в правилната посока. Съветваме ви да фокусирате вниманието си върху ергономичните предложения на пазара, които успяват да подкрепят долната част на гърба и същевременно с това спомагат за правилна стойка на седене, което е също толкова важно за елиминирането на всякакъв вид неразположение.

Днес на пазара безспорно съществуват стотици видове ергономични столове и трудно може да се каже кой от тях е най-добрият, тъй като повечето имат както добри, така и лоши страни.

Разбира се, съществуват някои специфики, с които е добре да се съобразите, докато избирате подходящата мебел за вас самите. Именно тези характеристики ще ви позволят да подобрите значително качеството си на работа, тъй като ще се чувствате достатъчно комфортно и удобно, докато вършите всички онези ежедневни задължения, изискващи се от вас.

Ергономични офис столове – как трябва да изглежда перфектният

Няколко са основните неща, които перфектният ергономичен стол трябва да притежава, така че да предлага на потребителя онези удобство и комфорт, за които е в търсене. Регулирането височината на седалката е една от най-важните специфики, тъй като всеки знае, че хората са различни един от друг и съответно ръста им няма как да бъде идентичен.

За да се чувствате наистина страхотно на работното си място, съветваме да се оглеждате за мебел, чиято широчина и дълбочина на седалката позволява да се регулира, съобразно с това какви са вашите нужди.

Седалката трябва да разполага с достатъчна широчина, така че всеки един, който желае да я ползва, да се чувства добре в нея. За да разпознаете дали една седалка е перфектната за вас, следете дали при сядане задната част на коленете се намират на няколко сантиметра разстояние от седалката.

Удобството на долната част на гърба е другото съществено важно нещо, отнасящо се за моделите ергономични столове. Не подценявайте тази незначителна на пръв поглед характеристика, за да не се окаже накрая, че нямате търпение работният ден да приключи.

Предлагаме ви да посетите онлайн магазина на Антарес България, където ще откриете неповторим клас столове и то на цени по всеки джоб! А най-хубавото е, че те са производител на столове и като такива няма да минете през 5 посредника преди покупката си.

Start typing and press Enter to search