Esthederm: Look at me!

Френската марка Esthederm е доказан трендсетър. Тя никога не е продавала клишетата за „вечната младост“, нито е ползвала неестествената дума „антиейдж“. Ключът на бранда е в интелигентното менажиране на възрастта с добри формули. Поредното доказателство е Lift & Repair – изглаждаща грижа за околоочен контур.

„Аз съм абсолютно уверен, че стареенето не е неизбежен процес. Кожата има всички ресурси, за да остане красива, докато се грижим за нея, уважавайки естествената й биология. Когато тя страда, трябва да я превъзпитаме, а не да я подлагаме на лечение“, убеден е мосю Жан-Ноел Торел, измислил концепцията на различния бранд Esthederm. Интересно е как философията на марката не потъва в океан от клишета за красотата и възрастта.

Стратегията на мосю Торел е не да обявява война на годините, а да си партнира с тях. „Създавам грижа за кожата не за да правя жените красиви, а защото те са красиви“, споделя създателят на френската марка. Поредният добър пример е Lift & Repair – изглаждаща грижа за видимо стягане на околоочния контур. Свежата гел-крем текстура е с дълготраен лифтинг ефект, експресно намалява бръчките и фините линии и изглажда „пачия крак“. Т

рикът на тази иновативна формула е в комбинацията на технологиите Lift & Repair, активните съставки и капсулираната хиалуронова киселина.

➢ ДЕЙСТВИЕ

По-стегнат околоочен контур: Патентованата технология LIFT с естествен гликополимер и екстракт от овес мигновено стяга и изглажда кожния микрорелеф. Околоочният контур е видимо по-свеж, лифтиран и стегнат.

Подсилва кожната структура: Патентованата технология REPAIR с Центела азиатика и биомиметични олигопептиди действа в дълбочина, за да реструктурира и регенерира кожата. Активно стимулира производството на колаген и еластин и намалява гликацията (втвърдяване на колагеновите влакна и загуба на еластичност).

Изглажда бръчките и фините линии: Хиалуроновата киселина във формулата има мигновен изпълващ ефект за цялостно подмладяване на зоната около очите и намаляване на „пачия крак“. Мигновено хидратиращо и изпълващо фините линии действие.

Start typing and press Enter to search