Евроизбори 2019: Асим Адемов: Европа е във всяко населено място

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов: Ползите от членството на България в ЕС се усещат във всяко населено място

БТА

При засилен интерес протекоха срещите на кандидата за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов в с. Трапище и в гр. Лозница (област Разград). Заедно с Адемов бяха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Разград д-р Валентин Василев, областният управител Гюнай Хюсмен и зам. областният управител Нурие Црънгалова.

Европа е във всяко населено място. Ползите от членството на България в Европейския съюз се усещат навсякъде и европейската солидарност влияе положително върху нашата икономика. Ние сме единствената партия, която обяснява на достъпен език на хората защо е важно да излязат на 26 май и да дадат своя глас. Нека да погледнем резултатите от досегашните правителства на ГЕРБ и тези на опозицията“, посочи кандидатът за член на ЕП от ГЕРБ Асим Адемов.

Областният координатор на ГЕРБ и кмет на община Разград д-р Валентин Василев сподели, че един от основните проблеми в момента са фалшивите новини. „Ние можем да им се противопоставим като показваме на хората какво прави правителството за всички нас, какво е било преди 10 години и какво е сега. В община Разград по европейски програми са усвоени над 20 млн. лв.“, информира градоначалникът.

Областният управител Гюнай Хюсмен заяви, че ГЕРБ е единствената партия, която през годините е запазила своята комуникация очи в очи с гражданите. „Няма друг политик като премиера Борисов, който да е направил толкова много за нас. Сега ние трябва да дадем своята оценка за това“, категоричен бе областният управител.

На срещата в с. Трапище присъства и най-възрастният жител на селото – 93-годишният бай Хасан.

Пресцентър ПП ГЕРБ

/ПП/

Start typing and press Enter to search