Евроизбори 2019: Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май

Кандидатите за евродепутати на листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент Ева Майдел и Андрей Новаков ще посетят Русенска област на 6 май 2019 г. (понеделник). Те ще бъдат придружени от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител в 19-и МИР – Русе и неговите колеги Светлана Ангелова и Андрей Райков.

От 9.00 часа кандидатите за евродепутати ще посетят град Сливо поле /Община Сливо поле/, като ще се срещнат с кмета на Общината Валентин Атанасов и екипа му, както и с граждани на площад „Демокрация“ № 1.

От 10 часа г-жа Майдел и г-н Новаков ще присъстват на тържествена света литургия и курбан в село Ряхово /Община Сливо поле/. Събитието ще се състои в храма „Свети Георги“ в населеното място.

Кандидатите за евродепутати ще присъстват на честванията по повод празника на Русе. В 11 часа те ще бъдат пред т. нар. „Часовник“ до Съдебната палата и на площад „Княз Александър Батенберг“, където ще се насладят на музикални етюди в изпълнение на ученици от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ – Русе. В 12 часа на площад „Княз Александър Батенберг“ двамата ще поднесат венец и цветя пред Паметника на загиналите в сръбско – българската война на площад „Княз Александър Батенберг“.

В 13.30 часа започва посещението на кандидадите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС в русенския автомобилен производител Sin Cars, намиращ се на бул. „Трети Март“ № 56.

В 15 часа Ева Майдел и Андрей Новаков ще направят преглед на изграждащите се спортна и стрийт фитнес площадки в село Копривец /Община Бяла/.

От 17 часа ще се проведе среща с жители на град Бяла.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

tvn.bg

Start typing and press Enter to search